Fatih Avan 83.5m civarı bir atışla dünya 5.si oldu,kendi en iyi derecesi civarı bir şey atsa(84.60 falan atmıştı) bronz madalya gelebilirdi.
Bugün tsi 13 te bayanlar yüksek atlama finali var.. Blanka Vlasic bu kez yalnız değil..Rus Cicerova bu sene 2.07 i geçti ki inanılmaz..İsveçli Emma Green, Kajsa Berquist'in bayrağını hem güzelliği, hem başarısı ile taşımaya devam ediyor..İtalyan Di Martino var.. Blasic için kolay olmayacak, kaybedebilir..Bu sene Cicerova ile arasında tam 7 santim var..
Erkekler cirit finalinde Fatih Avan var..Favori tabii ki Torkildsen.. Makarov ve De Zordo da rakipleri.. Fatih madalya almak istiyorsa en az 85-86 metre atmalı ki kariyerinde henüz 85 metre yok.. Umarız başarır..
Erkekler 1500 finali yine Kenya'ya gider. Altın-gümüş veya altın-bronz yaparlar..
Bayanlar 110 engelli yarı finalleri ve finali var.. Nevin Yanıt yarı finalde var ama final görmesi zor bu performansla.. Ne olacağı pek belli olmayan bir branş..Sally Pearson kazanamazsa çarşı karışır..
Bayanlar 4 x 400 finali de yine Amerikaya gider.. ABD bunları alacak ama 4 x 100 lerde görüşeceğiz..
Tabii erkekler 200 finali var.. Bolt hatalı çıkış yaptı diye haketmediği eleştirilere maruz kaldı.. M.Johson bilerek yaptı demiş.. Bir çekememezlik söz konusu.. Adamın reklama, gündeme gelmeye ihtiyacı var sanki.. Ben bu hırsla asla kaybetmeyeceğini ve birisi zorlarsa rekoru dahi kırabileceğini düşünüyorum. 5 gündür buraya bileniyordur.. Şovunu yapar. Walter Dix rakip olamaz.. Belki öbür Jamaikalı Ashmeade olabilir ama zor.. 20 saniyenin altına iner, kolay kazanır.
Of of of 4x100de Jamaika naptı öyle kırdılar rekoru.Blake-Bolt 2'lisi inanılmaz koştular.
Alpaslan bayrak değişimlerinde ivmeli başladıkları için 1 sn kazanıyor olabilirler mi ?