Dursun Özbek

Konjonktür o hale gelmiş ki, her iki başkan da belki de çok istemeden ettikleri, konuştukları şeylerle bu hale gelmiş. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin arasında herhangi bir düşmanlık, Galatasaray'ın herhangi bir kulüple itişme, kakışma içerisinde olması Türk sporu için düşünülemez, söz konusu olamaz. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin başkanı, kendi kulübü için doğru bildiğini yapacak, bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ancak, Galatasaray da aynısını yapacak. Aziz Yıldırım, benim çok sevdiğim bir insan. Onunla sağlıklı ilişkiler kuracağıma inanıyorum.
Dinazorlarımız uygun görmüş ve Alp Yalman artık Galatasaray Spor Kulübü futbol şubesinin futbol aklı, herşeyi. Kendisi bu yönetime rakip olarak seçime girmişti. Camiaya hayırlı olsun diyemiyorum çünkü yukarıdaki bölümü kendisi daha başkan olmadan söylemişti. Dursun Özbek ve yönetemeyen yönetimine layık bir iş olmuş. Körler sağırlar, birbirini ağırlar... Şikeciye şikeci, ahlaksıza ahlaksız diyen, taraf olan, Galatasaray'ın menfaatlerini öne çıkaran, Galatasaray'ın marka değerinin, büyüklüğünün farkında olan, Galatasaray'ın parasını kendi parasıymış gibi harcayan bir yönetim göremeyeceğiz galiba.
 
Şu takımı doğru düzgün birileri gelse artık. Bu yönetim değişmezse herşey daha kötüye gidecek. Ama anlaşılan uayı da tavlamış gibiler. Taraftar git demezse bunlar gidecek gibi de değil :(
 
Yarın 12 de mangal partisi varmış üyelerle.Muhteşem geçen sezonu kutlayacaklar sanırım.Şöyle bi güzel yorgunluk atsın yöneticilerimiz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar zaten oraya davetli herkes 60-65 yaş üstü olduğu için kalp,şeker,tansiyon vb hastalıklardan ramazan ayında olmamız önemsenmemiştir. Ayrıca hala sevgili başkanımız Özbeğin Galatasaray'a yakışan şeyler olacak. En iyi antrenör gelecek falan demesi kabak tadı vermiyor mu size de?
 
Fatih işbecer futbolla olan ilişkisinin azalması sebebiyle istifa etmiş. Yarsuvatla Özbek de sözlü münakaşa yaşamışlar. Özbeğin ilk kez aklı selim konuştuğunu gördüm. Söylediklerini yapsalar ne iyi olur. Futbolcu maaşları vs azaltılsa, basketbol için ekstra iki sponsor bulunsa çok güzel olur.

Son olarak sanırım hamitle sadece maç başı anlaşacaklarmış bu bile iyi yolda olunduğunu gösterse de, sabriye yapılan zam aklıma geldikçe, tüm sezonu aklıma getirdikçe hayal kırıklığına uğruyorum.
 
Sabah gazetesinde ise bir sürü iddia var. Ne çirkin şeyler yaşanıyor camia da, lise tayfası gerçekten mide bulandırmıyor mu? :(
 
A haber ve Fotomaça göre Özbek seçime gitme kararı almış. Çok yoruldum, kimse destek olmuyor diye dert yanmış.
Bi basın organında böyle bir haber çıkması iyi oldu bence. Umarım gerçekten seçime gidilir...
 
Nereye yazacağımı bilemedim.Su topu takımı üst üste 11 yıl aradan sonra şampiyon olamadı. Tekerlekli san.bas.takımı efsane yıllarından sonra şampiyon olamadı. Diğer şubeler ortada zaten. Rezillik diz boyu.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Galatasaray'ı soymaya gayrimenkullerini peşkeş çekmeye geldiğini biliyorum bu yüzden istifa edecek kadar onurlu bir karakterinin olduğunu düşünmüyorum ama umarım bu taraftara yaşattıklarının karşılığını fazlasıyla alırsın. Artık bu dakikadan sonra normal olarak istifa etsen bile beni kesmez. Çok ağır bir şekilde tüm Türkiye'nin görebileceği bir şekilde gururun kırılarak bu kulüpten kovulacağın günleri de görürüz inşallah.
 
Hocam taraftar yeterli şekilde tepki gösterse şuan bu klüpte duramaz. Sevgili UA yı acaba nasıl ikna edip, satın aldılar. Yazık cidden yazık. UA ya da yazıklar olsun.
 
Bulent Timurlenk:" Aziz Yıldırım'a ver Galatasaray'ı bu kulübü Batır de, bu kadarını yapamaz"

Ne de güzel konuşmuş...
 
Seçilmeden önce demiştim tarihin en kötü yönetimi diye ama ne yazık ki göremedi fil beyinliler. Bu yönetime oy atan herkes bu suça ortaktır. Galatasaray tarihinde kapanmayacak yaralar açmaya doğru ilerliyor bu yönetim. Utanmadan hala Ünal Aysal'a laf atanlar var bir de..
 
Seçilmeden önce demiştim tarihin en kötü yönetimi diye ama ne yazık ki göremedi fil beyinliler. Bu yönetime oy atan herkes bu suça ortaktır. Galatasaray tarihinde kapanmayacak yaralar açmaya doğru ilerliyor bu yönetim. Utanmadan hala Ünal Aysal'a laf atanlar var bir de..

Oy atan değil sadece abi.
Bu duruma sessiz kalan muhalefette ki isimler de bu suça ortaktir.
Ultraslan da malesef bu suça ortak.
İş yine bize düşüyor.
Bir şeyler yapmamız lazım ama ne ??
 
Cuma günü saat 20:00'de Florya'ya yürüyüş yapılacak ama buna katılım ne kadar olur bilemiyorum. Bazı konularda tepki gösterilmesi için çok geç kalındı ve muhtemelen Galatasaray'ın bu sezonu da başlamadan bitti.

Hajrovic - Ontivero'yu transfer etti diye Ünal Aysal'ı eleştiren yerden yere vuran genel kurul üyeleri bakalım Sneijder'i satma konusu için ve oyunculara kesilen ceza için Dursun Özbek'e neler diyecek ? Ben bir şey diyeceklerini düşünmüyorum. Dursun kürsüye çıkar alkışlarlar iki konuşma yapar ve yine alkışlayıp konuşmayı bitirir. Ancak ayna tutun. :)
 

Üst