Dwight Hardy

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, Amerikalı şutör guard Dwight Hardy ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kendisine sarı kırmızılı forma ile kariyerinde başarılar diliyoruz.
 
Geçen yıl Trabzon takım içi çok fazla sorun yaşadı o da etkilendi hakiyle. Bence Eurocup duzeyinde iyi katki verecek. Hayirlisi olsun.
 
Trabzon'da kim..Hardy yine Trabzonda iyi katkı vermiştir.Bugün Vesely , Udoh , Derrick Brown'u Trabzona koyun içlerinden birisini 4.sınıf bir takımda ne yapsınlar ki. Potansiyelli oyuncu,yıldız oyuncu büyük takımlarda ne yapacağı belli olur.

Alex Renfroe Eurocup için üst düzey dedik,gitti Barcelona'ya 0 çekti. Yani neymiş.Renfroe ancak Eurocup'ta zirveye oynayan takımlarda oynayabilir.Euroleague için ancak 2. 3. guard olur :)

Hardy bizde skorer ve winner karakterini gösterirse seneye Euroleague takımlarından ( Maccabi,Laboral ) vs.. teklif alabilir.
 
Yabancı transferlerinde beni biraz olsun düşündüren tek isim.30 yaşına basmak üzere bir Eurocup sezonu dışında üst düzey basketbolda oynamışlığı yok.Trabzon'da ki tek tabanca oynunu ne kadar değiştirebilir ve o oyuna ne kadar basketbol zekası ekleyebilir bilmiyorum.Ama seviye atlaması için bu son şansı.Ve eğer seviye atlayabilirse bizim takım da seviye atlar.
 
nWvg2l.jpg



Galatasaray Odeabank’ta izinli olması nedeniyle İtalya kampına henüz katılmayan Dwight Hardy, İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinden geçti. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Galatasaray Odeabank’ın daha önce 1 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladığı Dwight Hardy, Medical Park Bahçelievler’de sağlık kontrolünden geçti.

ABD’li oyuncunun sağlık kontrolü sırasında Galatasaray Spor Kulübü yetkilileri de hazır bulundu.

Sağlık kontrolü sonrasında açıklamalarda bulunan Dwight Hardy, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve heyecanlıyım. Galatasaray çok önemli bir tarihe sahip olan bir organizasyon. Galatasaray’ın benimle olan ilgisini ilk olarak Temmuz ayında menajerim bana iletti. Çok heyecanlandım. Böyle önemli bir organizasyonda oynayacağım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.”
 
Son düzenleme:

Üst