ECW | Virtus Eirene Ragusa - Galatasaray

Bu arada bence kagit uzerinde tek rakibimiz YDU deplasmanda 9 sayiyla yenildi dun, 2dk kala 16 sayi gerideydiler. Deplasmanda kazanan tek takimiz yani guçluler bile kolay kazanamiyor. Girona-AGU'den biri de elenecek ki zaten ikisini de eleriz kanimca. Hadi bakalim.
 
Yıl 2017 dünyanın her yerinden her türlü maçı izleyebiliyoruz ama kadın basketbol takımımızın maçını fiba nın canlı istatistikleriyle takip edebiliyoruz. Bir haftadır bu maçı bekleyip ekrandan skor takip ettirmek ancak bizim yönetime yakışır. Bu rezil yönetime daha ne kadar katlanacağız. Başta koçumuz olmak üzere tüm takımı kutluyorum. Bu çağda yayın yapmaktan bile aciz yönetime ise diyecek söz bulamıyorum. iyi ki varsınız kızlar...
 
İşi ilk maçtan bitirmişler yine. Tebrikler. Asıl mevzu şimdi başlıyor. Bakalım EL'den gelecek takımlara karşı nasıl bir oyun ortaya koyacağız?

El'den gelecek takımların hiçbiri ydü veya agü'den güçlü değil bana göre, zaten 4ünden 2si muhtemelen hatay ve mersin olacak.
Ydü dışında herkese karşı ev sahibi avantajımız da var.
 
Hocanın emekleriyle yarattığı takım kimyası sayesinde bir galibiyet daha tebrikler. İlginç şekilde larkins,niccols,ndour değişerek değil ndour 3numarada kullanması hoca bunu değerlendirip traore 'yi kullandı heralde anderson yerine bu turda mantıklı oldu eşleşme olarak en azından.
 
Oyuncularımız taraftarı maça davet etmişler. Bence de perşembe günkü maçtan birkaç gün önce forumda maçın konusunu açmalıyız. Bir sinerjiye ihtiyaç var. Bu takım çok daha kalabalık bir seyirci topluluğuna oynamayı hak ediyor.
 
Saat dilimi farkı olabilir Eurocup resmi sitesiyle. Maç saat 20:00'de diye biliyorum. galatasaray.org kaynağım :) Umarım güzel bir taraftar kitlesi olur.
 

Üst