Ekrem Memnun' a sormak istedikleriniz?

Önder Ç.

0
Yönetici
Pazartesi günü 12' de Ekrem hocanın imza töreni olacak Aslantepe GS Store'da. Törenden sonra GSTV' den de naklen yayınlanacak soru-cevap bölümü de olacak. Oraya gelemeyecekler sormak istediklerini buraya yazsın biz soralım.
 
''Uzun oyuncularımızdan Sancho ve Bahar'ı zaman zaman 3 numarada oynatmak zorunda kalacak gibiyiz, sizce bu takımı ne derece etkiler?'' iletirseniz minnettar olurum :)
 
1. Geçen sezon erkek basketbol takımı teknik personeli tarafından uygulanan taraftar ile soru cevap uygulamasını bu yıl kendisi kadın basketbol takımımız için uygulamayı düşünür mü?

2. Takımdaki kısa rotasyonuna katkı sağlaması amacıyla avrupalı bir kısa transferi gerçekleştirilecek mi?
 
Takımda çok net görülen şütör (2 numara) eksiklği var ve Alba'nın da dönüşünün yüksek ihimalle gecikeceği düşünülürse takımdaki 2-3 munara sorununu nasıl çözmeyi düşünüyor ?
 
takımdaki 2-3 rotasyonu eksikliğine karşı transfer olacakmı ? yoksa bahar 3 şaziye 2 numara mı oynayacak alba torrens-gülşah dönene kadar ? özge yavaş transfer edilecek mi?
 
Gerçekten de şuan takımın en önemli sorunu 2-3 rotasyonu eksiliği görünüyor bu konuda tam olarak nasıl çözümler düşünüyor?
 
Ekrem hocayı televizyonda dinledim. Özellikle takım karakteri konusunda anlattıkları çok güzel şeyler. Umarım kafasındakileri oturtabilir ve özellikle savunmada geçilmez bir takım oluruz. Çünkü bu sene görünen takımı sırtlayacak bir yıldız oyuncumuz yok Diana gibi.

Saygılar.
 

Üst