• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ekrem Memnun

Şaka gibi şube yönetiliyor yeni gördüm.
Şok oldum.

Hasan Söğüt çok uzun yazınca haklı çıkacağını mı sanıyorsun, Işıl’a laf söyleyen Galatasaray şu değildir nokta.

Seçkin Karaca boş konuşma kafa ütüleme. Üslubunu bozarsan aynı şekilde yanıt alırsın ki bundan anlıyorsun.

Zaten amacının uzun konuşmak vs diye boş yaparak niyet okumak olduğunu gösterdin. Tartışmayı bir yere taşımak değil konuda ikili diyaloğa girerek kendine yontup kendini haklı çıkarma amacında olduğunu gösterdin.

Sana mı kaldı kime saygı duyup duymayacağım? Ayrıca sana mı kaldı Işıl'ı bu şube özelinde çok da üstlere koymamam? Ondan önce de bu şube en başarılı basketbol şubesiydi. Senin gibi oyuncular üzerinden Galatasaray'ı yücelten birisi değilim. İşte bu zihniyet Galatasaray'ı başarısız yapıyor. Zihniyetinizi değiştirin.

Real Madrid neden erkek futbolda çok başarılı biraz modern düşünün. Sizin gibi oyunculara tapanlar yok.

Real Madrid Ronaldo gibi efsanalerinin direkt heykelini dikiyor mesela verdiği emeğin takdiri olarak bu yüzden çok başarılı herhalde.

Ekrem Memnun gidişi bence havayı biraz bozdu.Ekrem Memnun gibi bir koçu neden gönderirsin 2-3 seneye yine dönsün diye teklif yaparız pişman olup.

Ekrem Memnun gidişi bence havayı biraz bozdu.Ekrem Memnun gibi bir koçu neden gönderirsin 2-3 seneye yine dönsün diye teklif yaparız pişman olup.
Burada herkes birbirine saydıracağına Ekrem hoca neden bıraktığını açıklasa daha iyi olmaz mı?

Yakup Sekizkök hâlâ görevde. Bu arada Işıl o başarıların hepsinde vardı.

Ayrılmaya sebebiyet veren konunun/konuların ne olduğunu bilmeden net kanaat bildirmek kendi adıma mümkün değil açıkçası.

Pragmatik yaklaşacaksak yeryüzünde E.Memnun dışında hiç kimse şu anda GS kadın basketbol takımına herhangi bir kulvarda şampiyonluk hayal ettiremez. Geçiyorum pragmatizmi bu şube özelinde herhangi birisinin E.Memnun'dan fazla kredisinin olması mümkün değil.

Ancak varsayalım ki bir kadınla yaşanabilecek çirkince diyalogların/tavırların sınırları aşıldıysa ya da bir öfke kontrolü problemi varsa kim olursa olsun yolları ayırmak doğru karardır.

Belki de Ç.Torun'un dediği gibi E.Memnun belli sebeplerden ötürü ikna edilemeyecek şekilde ayrılma iradesi koymuştur ortaya.

Kısacası açıklama yapılmadığı sürece senaryolar uzar gider ve benim açımdan sebebe göre ayrılık yönetimsel bir facia da olabilir, haklı dayanakları olan bir seçim de.

Ya yönetim ya da Ekrem hoca bir açıklama yapmalı çünkü açıklama gelmediği sürece sanki olaylar hasıraltı ediliyormuş izlenimi oluşuyor

Galatasaray ın basketbol şubesi işsiz kalan liselilerin istihdam edildiği bir nevi eş dost çiftliği olduğu için bu konuda yapacağı açıklama da tam kendilerine benzer bir şey olur. Erkek basketbolunu getirdikleri yer ortada , bu sene kadın basketbolu biraz serpildi, bir umut ışığı oluşturdu, tabii beyefendilere ağır gelmiş altında ezilmiş olabilirler. Fenerbahçe nin yerinde olsam müzedeki Avrupa kupaların yanına en başta Can Topsakal ın heykelini dikerdim. Bu şube böyle insanlarla yönetiliyor yıllardır.

Burada herkes birbirine saydıracağına Ekrem hoca neden bıraktığını açıklasa daha iyi olmaz mı?

Muhtemelen Galatasaray'a zarar vermemek için açıklama yapmıyor. Yönetim açıklasın madem böyle bir durum var. Burada görev koçtan ziyade yönetime düşer. Kendi üzerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar. Koçun açıklaması yanlış bir karar olur.

Soru: Basketbolda Avrupa' maçları dahil 13/12 performansı olan hocalarının gitmesine/gönderilmesine göz yumacak yönetim hangi takıma ait olabilir?

Son düzenleme:
Geri