El Clasico Organizasyonu

Çarşamba günü futbolda, perşembe günü de basketbolda yatırdı beni Real Madrid. Ben de yarınki maçta sırf o 2 günün inadına Barcelona'yı destekliyorum:) Hatta iddaa'da da 1'den 1 oynayacağım :)

basligi sevgili emre sarp acsa da, samil dost ve benim de bu fikrin altinda imzamiz oldugunu belirtmem gerekir oncelikle.

samilin son anda degisen programi nedeniyle ankaraya ailesinin yanina gitmesi gerekti ve bu yuzden organizasyon bir rekabetten ziyade barca senligine donmus durumda :)

mekan konusunda ise, ayni saatte oynanacak besiktas maci dolayisiyla, daha once izlemeyi planladigimiz mekanda ve hatta digiturk barindiran herhangi bir yerde maci izleyebilme sansimizin olmadigini ogrendik, bu sebeple de mekani mac gunune birakmaya karar verdik.

yarin gun icerisinde haberlesip uygun bir mekan bulmaya calisacagiz, dahil olmak isteyenler emre sarpa veya bana ozel mesaj yoluyla ulasabilir.

saygilar

samil dost anlamiyorum ki, ne demek real, krala ait demek..
ee kral sevsin o zaman size noluyor ki, niye kraldan cok kralci oluyorsunuz dost ??

catalonia is not spain .. :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Evet arkadaşlar malesef bu güzel organizasyona katılamayacağım Ankaraya gelmem gerekti. Savaş Barça şenliği konusunda emin konuşma deri ben :) .

Selçuk River'in gönlümüzdeki yeri başkadır.

Savaş Dost nedir bu Kralla alıp veremediğiniz kardeşim, bi osmanlı torunuyuz severiz Kralı, Padişahı :) .

Katalunya İspanya değilmiş haspalarıma bak gidin Katalunya ligin de oynayın o zaman artistlere bak :) .

ispanyollardan çok ispanyol milliyetcisi var forumda:) ispanyollarla konuştuğumuzda barcelona ne olursa olsn bizim gururumuzdur diyorlar:) klasik türk mantığı. birini yukarı çıkarmak için diğerini indirmeye çalışıyoruz.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Selçuk River'in gönlümüzdeki yeri başkadır.
eyvallah şamil ama şunu söylemeden geçemeyeceğim sırf ortega river plate e gitti diye sinir oluyorlar. ne alakası var kardeşim boca sarı-laciverttir tutulmaz. :)
bu gece barça yener tugay kusura bakma ama gerçek bu :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Barça Galatasaraydır, Real Fenerbahçedir... :)

Mantıklı. Tarih boyunca FB, param var yıldız alırım, brezilya gibi oynarım mantığında olmuştur. GS ise alt yapıdan gelen bir çok oyuncusunu, dünya yıldızları ile donatmıştır..
ama tam tersini diyecek arkadaşlar için de iyi doneler var. mesela FB Cum. ve Katalan devleti gibi.. Ya da kupalar babında..