EL | Ekaterinburg 61 - Galatasaray 45

Şaziye'nin üçlüğü kritikti belki ama kalan tüm hareketleri aleyhimize oldu.Whalen'ın rahatsızlığı galibiyete mal olacak gibi.Hakemlerin de ittirmesiyle iki hücumda 6 sayı buldular ve fark 9'a çıktı.Pota altından bitiremediğimiz ortamda kalp kırıyor.
 
39-44'e getirdik bu sefer de ribaundu çekemedik.Whalen müthiş istekli ama o bitirmeden kazanma şansımız yok,Ekaterinburg sertleşince fazla statikleştik ek olarak.Maç gitti diyebiliriz,canları sağolsun.
 
Skor ters bir noktaya gidiyor,ne atsalar girecek bundan sonra.İlk 20 dakikanın alakası yoktu halbuki,rahatlıkla çift haneleri bulabilirdik.
 
ann wauters'a bu kadar tahammül edilmesi bir anda farkın açılmasına sebep oldu ilk yarı çift hanelerle girebilseydik ikinci yarı daha farklı olabilirdi. şampiyon belli finali kim oynayacak artık
 
Tüm takımı kutluyorum.İlk yarıdaki oyun cok iyiydi.İkinci yarı düzen bozuldu skor üretemedik.Sağlık olsun ilk yarıdaki oyunu geliştirirsek ayrıca sakat oyuncularımız daha fazla forma girerse Ummc de dahil yenemiyeceğimiz hiç bir rakip yok.
 

Üst