En Beğendiğiniz Taraftar Grubu

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":3lb7ijx9]
En Nefret Ettiğim;Gecekondu,Pegasus vs vs tüm Ankaragücü taraftarları....gfb...
Ankara'da oturan ve biraz aklı başında olan herkes nedense bu lafı söylüyor. Aslında efendi olsalar sevilmeyecek bir taraftar grubu değiller..

Ayrıca Anti X grubu da bu nefret listesine giriyor mu Sefa? :p[/quote:3lb7ijx9]
Anti X başı çekiyor abi... :)
Aslına bakarsan bütün Ankaragücü taraftar gruplarının hepsi aynı benim gözümde...
40 yaş ve üstü Ankaragüçlülere lafım yok zaten onların bu gruplarla alakası yok..
50 çeşit tribün grupları var hepsi düşman hem bize hem kendilerine..

Bu Anti-X le ilgili bir anımı paylaşayım izninizle..

Çoğu kişi bilir nick zamanlarında X olarak takılıyordum net ortamlarında. ultrAslan forumunda admin olarak hatırlar çoğu kişi beni.

2003 Temmuz-Ağustos ayları. Ayak bileğimde ki sakatlık nedeniyle ameliyat olduktan sonra hastanede yatıyorum. Telefonum çaldı gündüz saatleri. Arayan rahmetli Alpaslan Abi.

-Abim buyur (Geçmiş olsun demesini bekleyerek telefon açılır)
-Lan X naptın yine (sinirli bir sesle)
-Abi napmışım ? (Şaşkınlık)
-Televizyonda maç seyrediyorum. Bu Ankaragüçlüler sana pankart açmış. Naptın olm bunları bu kadar kızdırıcak !
- !?!?!

Sonra olay anlaşıldı tabi. Grup kendini deklare etti filan. Bu vesileyle abimizin toprağı bol olsun.

2 gün önce oynanan beykozspor - Sakaryaspor maçı dakika 90+

[youtube:1fkbk9na]http://www.youtube.com/watch?v=uY0luJkJfwY[/youtube:1fkbk9na]

Gate 13 diyorum her zamanki gibi, başta Kerem Seçer'e inat.. :)

gate13gc9.jpg

lvorno.jpg

lvorno1.jpg

Irak ?ın Nasiriye kentinde ölen İtalyan askerleri için tüm İtalya ?da maçlardan önce saygı duruşunda bulunulurken, Livorno ?da ? onlar işgalci askerlerdi, ülkelerini savunmuyorlardı, esas katledilen Irak halkı için saygı duruşunda bulunulsun ? itirazlarıyla saygı duruşunda bulunulması reddedilmiş ve saygı duruşu sırası geldiğinde ? Nasiriye, Nasiriye? diye tezahüratlarda bulunulmuştur..

Sadece gönül verdiği takıma değil, hayata da taraf olabilmek gerçekliğini ne de güzel anlatır aslında bu karşı duruş..

Livorno la tua squadra del quore..

Selam olsun !..

Haha hatırlıyorum o muhabbeti Murat hatta td'de bile konusu olmustu. =)

Murat İNAL' Alıntı:
Bu Anti-X le ilgili bir anımı paylaşayım izninizle..

Çoğu kişi bilir nick zamanlarında X olarak takılıyordum net ortamlarında. ultrAslan forumunda admin olarak hatırlar çoğu kişi beni.

2003 Temmuz-Ağustos ayları. Ayak bileğimde ki sakatlık nedeniyle ameliyat olduktan sonra hastanede yatıyorum. Telefonum çaldı gündüz saatleri. Arayan rahmetli Alpaslan Abi.

-Abim buyur (Geçmiş olsun demesini bekleyerek telefon açılır)
-Lan X naptın yine (sinirli bir sesle)
-Abi napmışım ? (Şaşkınlık)
-Televizyonda maç seyrediyorum. Bu Ankaragüçlüler sana pankart açmış. Naptın olm bunları bu kadar kızdırıcak !
- !?!?!

Sonra olay anlaşıldı tabi. Grup kendini deklare etti filan. Bu vesileyle abimizin toprağı bol olsun.

bana gelirsek kareografi olarak milan tribunleri begenirim.

onun dısında liverpool taraftarını da cok begenirim.