Erkekler | A Grubu

link atarmısınız 97 sayı şu an amma nolca belli zaten ilk yarı 78 sayı inanılmaz bişey zaten nijeryada iyi takım görüntüsü veriyordu NBA oyuncularıyla

Carmelo 12'de 10 oldu üçlüklerde 37 sayıyla oynuyor.. Çıkardı koç fazla abarttı diye :) Olimpiyat bu zulümpiyat değil diye iğrenç bir espiri de yaptım kendi kendime :)

:) Onu bunu bilmem hala 3'lük kaçırmıyor Abd ve All Star maçlarında olmayan smaçlar oluyor zaman zaman.

Bu arada Nijerya neden mola alıyor.. :)

14 dakika 29 saniyede 39 sayı atan Carmelo Anthony ABD'de Olimpiyat'ta en çok sayı atan oyuncu oldu.
Amerika, sadece 20 atış kaçırdığı karşılaşmayı 83 sayı farkla 156-73 kazanmayı başardı.
Amerika Birleşik Devletleri, Nijerya'yı 156-73 mağlup ederken Olimpiyat tarihinde bir maçta en çok sayı atma rekorunu da kırdı.

Gerçek Rüya Takım biziz diyebilmek için Nijerya'yı kurban seçtiler. Kırmadıkları rekor kalmadı. Bugün gerçekten fena bilenmişler maça. Ancak hiçbir zaman gerçek dream team olamayacaklar çünkü o takım nijerya ile değil alayıyla kedi fare gibi oynuyordu :)

14 dakika 29 saniyede 39 sayı atan Carmelo Anthony ABD'de Olimpiyat'ta en çok sayı atan oyuncu oldu.
Amerika, sadece 20 atış kaçırdığı karşılaşmayı 83 sayı farkla 156-73 kazanmayı başardı.
Amerika Birleşik Devletleri, Nijerya'yı 156-73 mağlup ederken Olimpiyat tarihinde bir maçta en çok sayı atma rekorunu da kırdı.

İlk yarıda 78 sayı bulan ABD, 1 yarıda atılan en çok sayı ünvanını kazandı. Maç sonunda da 156 sayıya ulaşan ''Dream Team'', 138 sayı olan Olimpiyat rekorunu geçerek çıtayı biraz da yükseğe koydu.

İlk yarıyı izledim ikinci yarıyı izleme gereği duymadım zaten
ilk yarıda nijerya 50 ye yakın sayı atmışdı ikinci yarıda 30u zor görmüşler

Tam litvanya Abd'ye Avrupa basketbolunun öyle çantada keklik olmadığını gösterdi diye içimden geçirmeye başlamıştım ki bir de keyiflendim sormayın bir de ne olsun lebron aldı sazı eline tek başına yendi Litvanya'yı :)

Kötü bir ABD ile gayet iyi bir Litvanya karşılaştı, 99-94 bitti. LeBron maçın sonunda direksiyona geçti, son 12 sayının 9'unu atıp fişi çekti.

Ben ABD'nin bir daha bu kadar zorlanacağını düşünmüyorum. Belki Arjantin maçında da bir mücadele olur, ama onun dışında altın tehlikede diye düşünmüyorum.

Amerika'nın 5 kısa sevdasından vazgeçmesi lazım, bu sefer olmadı ama bi köşede kıstırıp yazık ederler şu kadroya...