Eskişehirspor - Galatasaray | TSL 3.Hafta

Bir zamanlar bu takımın en zayıf halkası olarak gördüğüm,
Maç izlerken sinirle en çok kulaklarını çınlattığım,
Yaptığı ortaları dağlara,taşlara atan SABRİ şuan gözümde Cafu hatta Maicon gibi bi şey oldu.Sabri bu takım için ne kadar önemliymiş valla bunu anladım.Ne olur çabuk geri dön SABRİ.

Barış Şişman' Alıntı:
İnançlar, umutlar, hayaller.. Hepsi birer birer yok oluyor..
Tam da su yaziyi okudugum sirada Fatih Kisaparmak'tan "Vay benim hayallerim" sarkisini dinliyordum :)
Vay bizim hayallerimiz vay. Önce Sampiyonlar Ligi hayal ediyordum, Avrupa ligi basli basina büyük hayal kirikligi olmustuki, simdi o da yok.

Galatasaray işte insan ümit etmekten başka bir şey yapamıyor.

Haydi aslanlar, karşımızda şu an belki de bizim kadar sallantıda bir takım var, alın 3 puanı gelin.

Milli takım arasından sonra önümüze daha net, güzel bakalım.

adamlar daha 2 kere koşmadan nasıl bu kadr sakatlanmayı başarıyorlar inanılır gibi değil.Hiç biri darbeye bağlı değil hepsi kötü çalışmaktan.

Artık gün ayağa kalkma günü, iyice dibe vurduk daha kötüsü olmaz bu saaten sonra.

Her ne kadar çok kızmış olsakda önümüzde iki tane kupa var. Takımda taraftar da artık kendine gelir umarım.

Ne diyelim çıkışın başlangıcı bu maç olsun, adam gibi iş yapacak transferler gelsin. En azından Samiyen'i gümbür gümbür top oynarak terkedelim kaderine.

Neden biz pazartesi oynamıyoruz ki bu maçı?4 takım da perşembe oynadı.Pazartesi oynaması gereken takımlar biz ve Beşiktaş.Hayır perşembe oynadılar pazar oynayamazlar diye söylemiyorum çatır çatır oynarlar isteseler de yönetimin bunları düşünmesi gerekmez mi?1 gün daha dinlendirsene takımını.Milli takım için fedakarlık mı yapıyoruz?
Saha içindeki futbolcusu hakkını aramaz isyan etmez.Saha dışında yöneticisine bakıyorum; hakemlere, federasyona, diğer takımlara iyice ezdirdik kendimizi.Çok tuhaf ya çoook.

php3ut512am.jpg

Galatasaray Eskişehir?de

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı için bugün Eskişehir'e gitti.

THY'nin 1481 Incentive Organization tarafından düzenlenen özel seferiyle Eskişehir?e ulaşan Galatasaray kafilesi, hava alanından kamp yapacağı otele geçiş yaptı.

Başkan Adnan Polat da Galatasaray Futbol Takımı ile birlikte Eskişehir?e geldi. Bu akşam saat 19.30?da Eskişehirspor Tesisleri?nde basına ve taraftara kapalı bir çalışma gerçekleştirecek olan Galatasaray Futbol Takımı hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasaray'ın 20 kişilik futbolcu kadrosundaki isimler şu şekilde:

KALECİLER
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan

DEFANS
Ali Turan
Lucas Neill
Gökhan Zan
Servet Çetin
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Ahmet Kesim

ORTA SAHA
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Ayhan Akman
Musa Çağıran
Serdar Özkan
Arda Turan
Emre Çolak
Elano Blumer
Aydın Yılmaz

FORVET
Milan Baros

Seni sevenlerin anasını aglattılar Metin baba./ puan almamızı bıle beklemıyorum

Eskişehir gibi zor bir deplasmana gidiyoruz pekii kadrodaki forvet sayısı kaç 1 yanlış duymadınız rakamla yazayım BİR(1).Allah korusun bir sakatlık olsa Baros'a bi şey olsa yedek forvetin kim? Ayhan Akman ;)

Pekii ligin 20.haftası filan mı? Yoooooo daha ligin başı.Ne söylesemki başka. :(

Eskişehir e karşı zaten şansımız hiç tutmuyor.Ali samiyende bile bu takımı yenemiyoruz.Hep bir aksilik oluşuyor.Deplasmanda da bunları yenebiliceğimizi düşünmüyorum.Birde reijkard maça ayhan,sarp,ali turan,barış,serdar özkanla falan başlarsa hiç umudum kalmaz.MAçı izlemem bile.Aydın oynasın daha iyidir bunlardan.O derece düştük yani.

Galiba galatasaray.org iletisim koordinatörlügü oyunculari bilerek mevki mevki ayirmiski, yönetim Baros'un tek kaldigini görsün diye :)

UFUK

NEILL - NEILL - NEILL - NEILL

KEWELL - KEWELL - KEWELL - KEWELL

BAROS - BAROS

Tabi bu olay mümkün olamayacağı için:

Ufuk

Neill (C) - Ali Turan - Gökhan Zan - Serkan

Cana

Mustafa - Musa

Aydın - Elano - Arda

Baros

Ufuk-Sabri Neill Servet Serkan-Cana Mustafa Elano-Aydın Arda Baros heralde şu an için çıkabilecek en iyi kadrolardan biri budur.Böyle bir kadro çıksa biraz farklı olur bence.