Eskişehirspor - Galatasaray | TSL 3.Hafta

Alpaslan Koc' Alıntı:
2.yarıda maçı kazancagımızı dusunmuyorum.macı koparcak yerlerde bazı futbolcuların beynını kullanamamasının bedelını gene oducez galıba
Baris 4 tane atagimizi katletti. En önemli atakta savunmadan topu kapti kahraman olmak istedi Baros'a pas vermek yerine calima kalkisti ve öldürdü hücumu. Yerine girebilecek oyuncu da yokki.

Salih Coskun' Alıntı:
Ayrica kaleci de artik sart oldu. Fener'in yedek kalecisi niye hata yapmiyor. Besiktas'in 3. kalecisi niye hata yapmiyor.
Şu cümleleri kurmadan önce Volkan'in Rüştü'nün kariyerlerinde yedikleri gollere bakında komik olmayalim.

Bizimkisi komşunun tavuğu durumu başka bir şey değil.fb Volkan'i yetiştirene kadar ne maçlar yitirdi ne kupalar kaybetti şimdi sen istiyorsunki biz bunlari çekmeyelim hazir gelsin yok öyle pembe dünya.

ya elbette sabredılmelı ancak su anda sabredecek halımız kalmadıgı ıcın bolye soyluyoruz.bı an once galıbıyet almamız lazım

Golden önce Sezer'in şutunu müthiş çıkarmıştı ama işte yine saçma bi gol yedik...

Ali Turan üstüne gelen topa bakıyor çıkmıyor Tello bomboş yaptı ortayı Ufuk nasıl oldu da tutamadı şaşırdım ve yedik...

Lig hedefi olduğu için sadece, Ufuk ısrar edilmeli...

Ama izlediğim bölümlerde en çok merak ettiğim doğru düzgün pas yapamayan bu takım nasıl gol attı :? Durum iyi değil maalesef...

Tamam haklisiniz aslinda. Ama suan Casillas gelip hatali gol yese ona bile sabredemeyecek durumdayiz. Yoksa Ufuk iyi kaleci olur ama sabredebilir miyiz bilmiyorum.

Transfer gelsede böyle yürümeyecek iş. Ya biz Rijkaard'ı taşıyamadık yada o bizi ama sonuç ne olursa olsun bu beraberliğin daha fazla geleceği yok.

Millet sabretmeyi biliyor.Real casillası 17 sinde kaleye koydu.Fener volkanı bu hallere getirene kadar ne zorluklar çekti.Bizde sabır kalmadığı için çoğu arkadaş dayanamıyor.Ama ben kalede ufuğu görmekten memnunum.Hata yapsada kızmam artık bi yerlerden başlamamız lazım.1 sene zorlanırız 10 sene rahat ederiz.

Geçen sene felaket geçmiş ve sahada sadece bir transfer var, o da mecburiyetten oynayan Ali Turan. Aslında bu herşeyi özetliyor.

Bizde söyle bir sorun var, bir oyuncu hata yapip yol yedigimizde o gol puan kaybina sebep oluyor. Normalde 3 yersen 5 atmalisin ama öyle olmuyor bizde o yüzden de sabredilmiyor.

mustafa sarp bos kaleye atamadı ya son anda dısarı attılar