Euro 2012 Elemeleri 6.maç Belçika-Türkiye

King Baudouin Stadı 21.45
Yayın:Nontv


İlk 11imiz belli olmuş.

------------- volkan ---------------
gökhan - serdar - servet - çağlar
-- selçuk inan - selçuk ş. - emre --
--- kazım - burak - arda -----

Burak sağda düşünülüp Semih oynayabilirdi.Selçuk Şahin'in 11 oynamasının ise hiçbir açıklaması olamaz.

Galibiyet:Bütün avantajımızı geri getirir.En iyi 2.ci kontenjanından direk bile katılabiliriz.
Beraberlik:Avantaj getirir.
Mağlubiyet:Turnuvayı evden seyretmemize neden olabilir.
 
Kadroyu beğendim.Belçika golü bulmak için yüklenecektir mutlaka,bu yüzden Burak'ı forvet olarak oynatmak gayet mantıklı.Sonuçta deplasmanda oynayacağız ve oyunun gidişatına göre her ihtimale karşı kenarıda oyuncu tutmak şart.Maçtan umutluyum,en azından beraberlik çıkartacağız inşallah.
 
Mehmet Topal > Selçuk Şahin.

Bu tartışılır.Ama Fenerbahçe yedek klübesi > Valencia ilk 11i bu artık tartışılmaz.
Galatasaray'dan 5 oyuncu ilk 11 başlıyor ya dengelenmezse olmaz.

Sırf dengelensin diye sakat(!) G.Gönül'ü bile koyacaklardı yazıcaktım o da ne? Milli takımda Gökhan şoku.Gene bir milli maç gene Gökhan yok.Kadrodan çıkarılmış.Bu adamın her milli maç öncesi sakatlanmasını artık biri sorgulamalı.
 
Bu kadro ile puan almamız mucize bence.Ayrıca bu kadro beraberlik için hazırlanmış gibi duruyor,bizim takım beraberliğe oynadığı hiçbir maçda puan alamamıştır şuana kadar.
 
Bu kadroyu Oğuz Çetin kurmuş arkadaş başka bi' açıklaması yok. Selçuk Şahin ne allah aşkına biri bana açıklasın. Allah'ım sen herkese Selçuk Şahin şansı ver, ben böyle şans görmedim.
 
Veysel, Arda´ya bu denli kızılmasının nedeni de bu zaten.

Milli Takım´ın her şeyi ama Galatasaray´ın her şeyi değil...
 
Biliyorum Onur Abi bende o yüzden artık gönderilmesi taraftarıyım çok büyük oyuncu ama verim veremiyor GS'de.. Keşke 3 4 milli maç olsa üst üste hazır transfer sezonuna giriyorkan kendini göstersinde iyi fiyata satalım.. Birde FT var max. verimi alabilecekse kalsın tam bir ikilem..
 
Rezalet.Arda ve Emre dışında göze batan oyuncumuz yoktu.Arda'nın 1e1de ki tek hareketi ile gideceğiz turnuvaya.Oynanan futbol rezaletti.Milli takımın hiç bu kadar küçük düşmemişti gözümde.
 
herseyi anladimda sabri kullandigi taci nasil taca atti onu anlayamadim..
 
Kontra atak oynarız diye bekledim ama bu sistemle oynayacak takımların orta sahası kalabalık olur.Oyundan düştüğümüz dönemler fazla oldu.Aslında biraz hücum yapmayı hatırlasaydık belki galibiyet alabilirdik.Şu defansif oyunla kaybetmediğimize şükredelim.
 
Fatih Terim'in hücum futbolunu eleştirenler,aldığı maaşı çok görenler bugün Hiddink'in oynattığı korkak futbolu daha da acımasız eleştirmeli,FT'nin maaşıyla Hiddink'in maaşını karşılaştırmalı.

Adamın aldığı parayı boğazından getirdi resmen Türk halkı,yabancı olunca kimse ses çıkarmaz.Hayır FT'den daha iyi bir başarı elde etse tamam helali hoş olsun da,adam resmen hobi gibi milli takım yönetiyor.Şu an bizim başımızda 1 ay sonra Chelsea'ye gidebilir.Böylede karaktersiz bir adam.

Seni ve korkak futbolunu istemiyoruz ! Bugün kazanacağımız maçı korkak oyunun yüzünden kaybettik,gerçe senin için önemli değil 1 ay sonra takım değiştirirsin.
 
Kadro tercihi ile yap(a)madığı değişiklikler ile Hiddink resmen Belçika'ya yenilip, kovulmanın yolunu yaptı bence. Abartıyor olabilir ama Hiddink gibi bi' teknik direktörün ikinci yarının başından penaltının kaçtığı dakikaya kadar maçı izlemesinin başka bi' açıklaması yok bence. Maçı beraber izlediğimiz yabancı arkadaşım bile niye oyuncu değiştirmiyor, gol yiyeceksiniz derken Hiddink'in penaltıya kadar beklemesinde art niyet arıyorum. Maçtan sonrada Arda'nın yaptığı penaltı için "aptalca bi' fauldü" demiş. Yok yaa. Sen o dakikaya kadar akın akın gelen Belçika'ya karşı bi' çözüm üretme, adamlar 10 kişi gelsin üstüne, Selçuklardan biri çok yorulmuş, diğeri de 3. stoper olarak oynamaya başlamışken müdahale etme sonra Arda'nın yaptığı faul "aptalca" Yok öyle şey Hiddink paşa. Bu çıkardığın kadrodan, bu oynattığın futboldan sonra Chelsea'ye mi nereye gidiyosan gidebilirsin, selametle.

Oğuz Çetin gelmesin yerine yeter.
 
2. olsak bile çiğ çiğ yerler bizi eleme turunda, durum hiç parlak değil şu an için. Allah sonumuzu hayır etsin. Hiddink de ne yapacağına ne edeceğine karar versin de şu belirsizlik de kaybolsun. Gitmek istiyorsa yol versinler gitsin, bi faydası yok zaten takıma
 
Volkan-Gökhan, Serdar, Servet, İsmail-Nuri, Hamit, Selçuk-Arda, Burak, Forvet

Sinan, G. Zan, İ. Öztürk, Topal, Ekici, G. Töre ve daha sayamadığım bi' ton isim.

Forvete kimi koyarsanız koyun. Mevlüt, Cenk, Semih, Kazım... Şu takım Avrupa'da nasıl iş yapamaz. Milli takım maçlarını sadece "aman oyuncularımız sakatlanmasın" düşüncesiyle seyretmekten sıkıldım. Şu takımın potansiyelini koyun arkadaş artık ortaya.
 

Üst