Takımımız ilk defa seneler sonra ilk defa böyle takım oynu oynar bir şekilde görüyorum, takımda birlik ve beraberlik vardı, zaten skor ortak olarak dağıldı denilebilir. Her şey istediğimiz gibi ama eksik yönümüz vardı tabiki.Ben eksik yönümüzü eleştirmek istiyorum.Hücumdan boş dönünce geriye dönmekte zorlanıyoruz bu maçta fast breakten çok sayı yedik buna dikkat etmek gerekir!
Yine söyledim yine söylüyorum bu takımın Ömer Onan'a ihtiyacı var!
Ayrıca Fatih Solak'ı göndermek zaten büyük bir hataydı bana göre... Takımda 2.pivot olarak bulunabilecek ve faydalı olabilecek en iyi seçim Fatih Solak diyebilirim.
Oğuz Savaş'a helal olsun her geçen gün kendini geliştiriyor, mücadele veriyor, her çorbada tuzu olan bir isim. Hücumda savaşcı ve bitirici özelliği son derece süper. Savunmasını daha da geliştirirse Türkiye'de Oğuz Savaş'ın üstüne Türk pivotlardan hiç kimseyi tanımam. Dikkat ederseniz dış şutlarıda bir pivot için son derece iyi.
Ahh Sinan ahh... Galatasaray'da görmek çok istediğim bir oyuncu. Hem atlet, hem savunması çok iyi, bunun yanında şutlarını biraz daha geliştirse Galatasaray'da ilk 5'te oynayabilecek isim olarak görüyorum ben. En kötü benchte oturan lüks bir yedek oyuncumuz konumunda olacaktı. Sinan'ı,Murat'a göre tercih ederim çok açık ve net. Turiaf bloka kalktı ama Sinan Turiaf'ın üstünden iyi vurdu smacı. Hırslı bir oyuncu ama dışarıya bunu hareketleriyle yansıtmıyor bunu oyunuyla yansıtan bir isim. Bir oyuncuda bulunması gereken özellikler var Sinan Güler'de zamanla kendini geliştireceğini düşünüyorum.