Hidayet için yazılanlara inanamıyorum... Yazıklar olsun.
İyide Saadet, Hidayet iyi bir turnuva gecirmedi ki. Ne yazsaydık; takımda ayakta kalan tek oyuncumu yazsaydık. Bence çamur at izi kalsın taktiği uygulamak yerine söylemek istediklerini birazcık detaylandırırsan daha anlaşılır olur.Saadet Unal' Alıntı:Hidayet için yazılanlara inanamıyorum... Yazıklar olsun.
Baştan sona katılmıyorumGazanfer Tosun' Alıntı:Hidayet konusunda tek bir mesaj atacağım.
Hidayet'in oyununun en önemli özelliği Pick and Roll hücumu.Bunu NBA'de muazzam şekilde yapıyor.Peki neden?Bunu hiç düşündünüz mü merak ediyorum.Çünkü NBA'de Pick and Roll savunmalarında adam değişmesi(switch) yapılmıyor.Hidayet'in bu hücumu Eurobasket'te iyi oynayamamasının 1.sebebi uzunlarımızın adam değiştirildikten sonra iyi pozisyon alamaması.Eğer Schortsianitis gibi pota altında iyi pozisyon alan bir oyuncumuz olsaydı,rakip bu switchleri kolay kolay yapamazdı.Hidayet de bu turnuvanın en iyi oyuncusu olurdu.Hidayet'i bu turnuvada etkisiz kalan diğer bir faktör de içeriye drive ettiği zaman Hidayet'e yapılan temasların çalınmaması.Fransa maçında da hakeme öfkesi önceki maçlarda çalınmayan bu pozisyonlar yüzündeydi.Son olarak da Hidayet'i hakemler ve switch savunması yavaşlattı.Neden bu kadar şut attı peki?O şutları Hidayet atmak zorundaydı.Eğer o şutları Hidayet atmasaydı bu sefer de bizim NBA yıldızımız olmuş şut kullanmıyor eleştirileri gelecekti.(bakınız->Gurovic'e yaptığımız eleştiriler)
Tüm bunlar inandırıcı değilse de,el insaf bu adam 10 aydır ortalama 3 günde bir maça çıkıyor.Diz sakatlığının nedeni de budur zaten.Hidayet kariyerini milli takım için riske atıyor.Biz onu eleştiriyoruz.Yazık..
Emin Doğanca' Alıntı:Hidayet Türkoğlu'nu bir daha milli takımda görürsem o zaman hep yanında olduğum Tanjevic'e en ağır eleştirileri ben yaparım. Hiç bir takım ölümüne mücadele ettiği bir turnuvada bu kadar baltalanamaz. Hidayet'in diz sakatlığı falan filan hepsi hikayedir. Adama sorarlar 39 derecede ateşle Navarro'yu savunan Ömer'in canı yokmuydu diye.
Ay-Yıldız, Hidayet Türkoğlu'na çoktur . Umarım onun yerine Kaya - Kerem- Serkan-Ermal gibi oyuncuları görürüz. Çünkü başarı bu oyuncularla gelir
Sonuc : 80-68 Fransa
Burak Barut' Alıntı:Doğan kardeşim bak ne yazılmış.
İsyanım bu tür yorumlaradır.
Acıtasyon diyorsan bu yazıya rağmen tamam ben hem deliyim hemde acıtasyon yapıyorum.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":3rsqoxjd]Hidayet Türkoğlu'nu bir daha milli takımda görürsem o zaman hep yanında olduğum Tanjevic'e en ağır eleştirileri ben yaparım. Hiç bir takım ölümüne mücadele ettiği bir turnuvada bu kadar baltalanamaz. Hidayet'in diz sakatlığı falan filan hepsi hikayedir. Adama sorarlar 39 derecede ateşle Navarro'yu savunan Ömer'in canı yokmuydu diye.
Ay-Yıldız, Hidayet Türkoğlu'na çoktur . Umarım onun yerine Kaya - Kerem- Serkan-Ermal gibi oyuncuları görürüz. Çünkü başarı bu oyuncularla gelir
Sonuc : 80-68 Fransa
Saadet Unal' Alıntı:Ben daha çok Burak'ın yazdıklarına şaşırdım.. Tamam Hido iyi bir turnuva geçirmedi ama bunun anlaşılabilir bir nedeni vardı.. Adam sakat sakat oynadı ve elinden geleni de yaptı.. Umarım o formayı giymezsin bunu haketmiyorsun demek bence çok ayıp.. Hidayet çok önemli bir basketbolcu.. 2010 da yine en önemli kozumuz o olacak.. Umarım onu acımasızca eleştirenleri çok kötü utandıracak..
Saadet Unal' Alıntı:Hidayet için yazılanlara inanamıyorum... Yazıklar olsun.
Eren Aydın' Alıntı:Hidayet hakkında benimde çok iyi düşüncelerim yok ama Hidayet Galatasaray'ı tutsa veya iyi bir Galatasaray'lı olduğunu bilsek bu kadar rahat eleştirebilecekmiyiz?
Hidayet kötü tercihler yaptı fakat aynı tercih hatalarını Ender, Ömer Onan hatta Ersan bile yaptı. Hemde maçın sonlarında yaptılar. Evet Hidayet'den beklentimiz çok fazla ama yapamadı işte, olmadı. Ömer Aşık nasıl serbest atış atamadıysa Hidayet'te maç sonunu oynamayadı. Sakatlıktan olabilir, hakemlerden olabilir vs. vs.
Yani kısaca adam 'hata' yaptı. Maçı satmadı ve takım içinde ikilik çıkartıp takımın huzurunu kaçırmadı.
Zamanında Mirsad bunları yapmıştı ve uzaklaştırıldı. Mehmet varkende birşeyler olmuştu, oda gitti.
Kısaca nasıl diğer oyuncular hata yaptı diye 'milli formayı haketmiyor' konuma düşmüyorsa, Hidayet'de onlar gibi bir oyuncu. Tek farkı ondan çok çok daha fazla şey bekliyoruz.