Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) mccountry fowlesi iyi savunuyor
Can Kırımlıoğlu 0 1 Şub 2011 #82 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Doneka da oyuna girdi bayanlarda
wotws 0 1 Şub 2011 #83 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Fowles'dan oynamaya başladık. Bu şekilde devam etmeliyiz.
E Emin Doğanca Misafir 1 Şub 2011 #85 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Link yok mu izleyebileceğimiz ? Verilen linklerin hiç birinde yayın yok.
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Link yok mu izleyebileceğimiz ? Verilen linklerin hiç birinde yayın yok.
Can Kırımlıoğlu 0 1 Şub 2011 #86 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Gülşah oyunda Tuğba girdi.. Hücumda felaketiz..
wotws 0 1 Şub 2011 #88 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Emin Doğanca' Alıntı: Link yok mu izleyebileceğimiz ? Verilen linklerin hiç birinde yayın yok. Genişletmek için tıkla ... Fener maçı için verilen linkte yayın iyi şu anda. http://tr.justin.tv/skorpion_#/w/820109248 Erkekler için soruyorsan bilmiyorum ama.
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Emin Doğanca' Alıntı: Link yok mu izleyebileceğimiz ? Verilen linklerin hiç birinde yayın yok. Genişletmek için tıkla ... Fener maçı için verilen linkte yayın iyi şu anda. http://tr.justin.tv/skorpion_#/w/820109248 Erkekler için soruyorsan bilmiyorum ama.
Can Kırımlıoğlu 0 1 Şub 2011 #89 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Erkeklerde Rancik oyunda Shumpert kenarda 11-12 gerideyiz Bayanlar Augustus 2 sayı 14-4
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Erkeklerde Rancik oyunda Shumpert kenarda 11-12 gerideyiz Bayanlar Augustus 2 sayı 14-4
E Emre Elmalıdereoğlu 0 1 Şub 2011 #90 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Erkeklerde 11-14 geri düşmüşüz, mola.
M Muzaffer Sert 0 1 Şub 2011 #91 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Fener'le arada fark var ama son değişikliklerden sonra aramızda o kadar takım farkı yok !!
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Fener'le arada fark var ama son değişikliklerden sonra aramızda o kadar takım farkı yok !!
Can Kırımlıoğlu 0 1 Şub 2011 #93 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Fowles 2ledi kötü oldu... 16-9 gerideyiz
E Emre Elmalıdereoğlu 0 1 Şub 2011 #94 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Fowles'ta 2ledi. Hiçbirşey iyi gitmiyor şuana kadar.
wotws 0 1 Şub 2011 #95 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Hücumda düzeldik de savunmada Nevriye'yi neden bu kadar boş bırakıyoruz çözemiyorum. :roll:
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Hücumda düzeldik de savunmada Nevriye'yi neden bu kadar boş bırakıyoruz çözemiyorum. :roll:
Can Kırımlıoğlu 0 1 Şub 2011 #96 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Erkekler 13-16 gerideyiz Bayanlar 9-18 gerideyiz
E Emre Elmalıdereoğlu 0 1 Şub 2011 #100 Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Çok iyi döndük, böyle devam kızlar. Yalnız faul problemleri sıkıntı yaratacak.
Re: FB - GS | GS - NYMBURK ( Canlı ) Çok iyi döndük, böyle devam kızlar. Yalnız faul problemleri sıkıntı yaratacak.