EuroCup | Kibirkštis 57-87 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Sen ne anlatıyon be abla,gözünü seveyim be abi rahatlığında bir maç oluyor.Rakip çok zayıf bir takım.40 sayı fark atsanda,20 sayı fark atsanda çok zayıflar.

Bizde o yüzden antrenman maçı yapıyoruz işte.Maç boyunca biz ne istersek o olacak.
 
ilk yarı 33-52 önde kapattık.
Kadın basketbolu adına çok üzülüyorum Meltemi böyle görünce , oyunda olduğu sürece hiç katkı veremedi , takımı resmen 4 kişi bıraktı.
Vanloo da ilk yarı hiç oyuna giremedi.
 
Meltem'in bitirici olduğu tek nokta topla potanın dibinde buluştuğu veya içeri drive ettiğinde potanın dibinden bulduğu sayılar.Şutu yok,olmadı,olmayacakta.

Büşra-Sude-Gizem şutunuz yok,olmayacakta.Kötü değil çok kötü oyuncularsınız.İşin daha kötüsü kendinizi star sanıyorsunuz.Bu kabul edilemez.

Büşra'nın şut stili kadarda kötü şut stili olamaz.O kadar güçsüz ki şut denerken ömründen 5 sene falan gidiyordur herhalde.O şutu atarken güç alamıyor.

Yerlilerimiz için diyorum,bu kadar rahat bir maçta bile bu kadar kötü görünmeyin ya.
 
maçı 57 87 kazandık.
Olumlu yönlerimiz ; T. Mitchell ve Myisha Allen çok iyi katkı verdiler. Allen 44 verimlilik puanı ile tamamladı maçı. Turnikelerde biraz daha başarılı olsa süper bir şey olacak.
Olumsuz olarak ; Çok ribaund verdik rakibe , rakibin 20 hücum ribaundu var. İkili adam sıkıştırmalarda boşta çok adan bıraktık , özellikle Harrigan. Bide böyle zayıf rakibe karşı bile çok top kaybı yaptık.
Türk oyuncu kalitemiz yok .
 
Son düzenleme:

Üst