Euroleague 2016/2017 Sezonu

iyi gece oldu :)

Hakemler konusunda Murat Murathanoğlu her maç ağlıyorda, maçın ilk yarısında 3 lük pozisyonu için ayağı çizgide mi değil mi diye biz itiraz etsek, acaba ekrana bakarlar mı? (Diebler ın pozisyonu )
Maccabiye nizami olmayan bir blokla maç kaybettiğimizde tenezül edip ekrana bakılmamıştı.
Bizim hakemler konusunda ciddi handikapımız olduğunu da hiç bir zaman unutmayalım.

Fenerbahçe sezon başından beri kötü oynuyor. Kazandıkları 4 maçın 2'sini tek farkla kazandılar. Zalgiris maçını son çeyrekte kopardılar. Bir tek bizi farklı yendiler. O da bizim çok kötü olmamızdan kaynaklıydı.

Asıl sorunları dar rotasyon... Dixon dışında katkı veren yerli oyuncu yok. Tüm yük yabancıların omuzunda... Hal böyleyken 1 veya 2 oyuncunun sakat/formsuz olması takımı çok aksatıyor.

Biz Ataman'ın açıklamalarını eleştiriyoruz ama başka takımların koçlarından da baya ilgi çekici açıklamalar geliyor. :)

Barcelona koçu Bartzokas, yeni transferi Jonathan Holmes'un ilk EL maçında, Zalgiris karşısında 12 dk içinde 5 faul alıp oyun dışı kalması hakkında, "Sanırım Holmes Avrupa'da 5 faul alınca kenara gelindiğini bilmiyordu" demiş.

Zalgiris koçu Jasikevicius ise, kaybettikleri Barça maçının ardından hakemler ve EL yönetimi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş: "Hakemler olmasaydı farklı bir konumda olurduk. Bizi neden her maç cezalandırdıklarını anlamıyorum. İyi oynadık ama hakemleri aşamadık. Ortada olan her karar aleyhimizeydi. Parke dışında da mücadele etmek zorunda kaldık. Daha fazla sessiz kalmayacağız. Euroleague bize saygı duymuyor. O zaman bize neden ihtiyaçlar var?"

Boby Dixon ' dan alıyorlar işte yerli katkısını . Yeter :) Sahi bir kaptan melih mahmutoğulları vardı ? Neden Eurolig'de göremiyoruz kendilerini . Bu beyefendinin futboldaki varisi Tuncay şanlıdır . Bu hafta sonu yine takım amigoluğunu üstlenir

7-8 kişilik rotasyonla on günde 4 maçın kaçını alacaksın ki :) Nalları dikmeleri lazım sezon ortası oyuncuların,geçen sene de dert yanıyorlardı güya ama bu sene daha dolu program.
Cska öne fırladı. Real,Fb,Barça,Pao,Daçka ve Baskonia aynı sıralamada. Çok çekişmeli olacak.

Bu sene Vesely ve Datome'nin formsuzluğu çok etkiliyor FB'yi. Geçen sene de dar rotasyonla işi götürdüler ama top 16'da kolay gruba düşmüşlerdi ve çok fazla zorlanmamışlardı. FB şu anki durumun sinyallerini veriyordu. Bizi çok kötü bir dönemimizde yakalamaları da onlar adına şans oldu. Obra mutlaka müdahale edecektir ama bütçe/transfer/takım repütasyonu gibi parametreler birlikte düşünüldüğünde transfer dönemini olumsuz geçiren takımlardan biri de FB

Boby Dixon ' dan alıyorlar işte yerli katkısını . Yeter :) Sahi bir kaptan melih mahmutoğulları vardı ? Neden Eurolig'de göremiyoruz kendilerini . Bu beyefendinin futboldaki varisi Tuncay şanlıdır . Bu hafta sonu yine takım amigoluğunu üstlenir
Bu pazar gelir bize patlar :/

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe toparlanır, f4 yapar ama bu sene şampiyon olmaları imkansız gibi. Csknın bileğini bükmek hakikaten çok çok zor. Bu sene adamlar kitap gibi basketbol oynuyorlar.

Ben Fener sezon başından beri kötü dediğimde objektif olmamakla itham edilmiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu laf banaysa hala aynı görüşteyim. Barcelona Zalgiris ve bizim maçlta kötü değillerdi. Datome ve Veselynin kötü olmasının sıkıntısını çekiyorlar. Bogdanovic de olmayınca rotasyon iyice daralıyor. Ama benim gözümde hala 2.takım Fenerbahçe

Kimin yazdığını hatırlamıyorum ama ben de ayni görüşteyim. Sene başından beri rahat kazandıkları tek maç bizim maç. 3M lik KSK yı bile 2 dakika kala yendiler Ülker arenada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maccabi deplasmanı sonrası 48 saat geçmeden FB ile oynadık. FB yol sıkıntısı çekmedi.
Şimdi de Kaunas deplasmanı sonrası Daçka ile oynayacağız.
EL yönetiminin ikinci maçlar için de benzer bir planlama yapması gerektiğini düşünüyorum.
Fikstür şanssızlığı kavramını kabul edebiliriz ama hem FB hem de Daçka karşısında aynı duruma düşmeyi şanssızlık ile açıklayamam.