Euroleague 24. Hafta | Galatasaray 87-84 Real Madrid

Ya arkadaş, şu kaosta Real madrid' i yenmişiz, FB ye yaradı, yok git CSKA yı da yen yazılarını okumak gerçekten tuhaf.

İyi bir organizasyonumuz olsa(sadece coaching değil ) +3 galibiyetimiz daha vardı şu ligde. Dursun Özbek'in başkan olduğu yerde Hoca nın hali de perişan vaziyettedir. Şuan daki Galatasaray spor kulübü içinde yönetici başkan da dahil en dominant isim hala Ergin Ataman. Çok hatalar yaptı bu sezon ve kenardan çok negatif enerji veriyor.
Bu galibiyet umarım olumlu etkiler herkesi + gelecek bir oyuncu ile de sezon sonunu iyi bitiririz.
Mağlubiyet görmek gerçekten üzüyor hepimizi. Seneye bütçe filan kalsından bahsetmeyelim, o parayı gideriz Kasımpaşa ya bonservis olarak veririz bir oyuncusunu alırız.
 
Bu zafer Euroligde prestij kazanmak için çok önemliydi ve sezonun iz bırakan maçlarından biri olacak. Yalnız şunu belirtmeden de geçemeyeceğim: 73-55 öne geçip 5-6 dakika içinde 4 sayı geriye düşmek de ancak bizim takıma özgü bir şeydir bu sezonun da özetidir kanımca.
 
Galibiyete sevindim. Salona gitmediğime üzüldüm. Bir çok olumsuzluk var ama Real Madrid'i yenmiş olmanın verdiği keyfi de yaşamak hakkımız. FB'ye yaramasına da çok takılmamak gerek. İlk 4'te bitirecekler, F4 yapacaklardı zaten.

Emin ol maça gelseydin Real Madrid yenme hazzı değil, utanç yaşayacaktın.

Bugün Galatasaray tarihinin kara günlerinden biridir.
Bugün Galatasaray taraftarı bölündü.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray taraftarını ıslıkladı.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray'ı sabote etmeye çalıştı.
Bugün Galatasaray taraftarı, diğer grubun takıma zarar veren hiçbir hareketine tepki koymadı, bunlara karşı hiçbir şey yapmazken de Ataman hazretleri istifaya çağrılınca tepki gösterdi.
Bugün Galatasaray taraftarı Galatasaray başkanı adına pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım tezahüratı yaptı.
Bugün Galatasaray antrenörü, Galatasaray salonunda Galatasaray taraftarına (tekil yazmam yanlış anlaşılmasın, bütün bir tribüne) s..r git dedi.
Bugün Galatasaray antrenörü, Galatasaray taraftarına küfürler ederken resmen koyduk mu dercesine hoplaya zıplaya salonu terketti.
Bugün Galatasaray'ın en büyük marka sporcusu, futbolcusu, böyle rezaletlerin yaşandığı bir günde, basketbol maçında, Galatasaray basketbol takımının Galatasaray salonunu koşarak terkettiği bir ortamda Galatasaray basketboluna saygısızlık yaparak gitti maç sonu üçlü çektirdi.
Bugün bütün bu rezaletler yaşanırken Galatasaray yönetimi engellemek adına hiçbir şey yapmadığı gibi kendi taraftarını cezalandırmak için kayıt altına aldı.

Ben bugün salondaki iki gruptan da, hatta herkesten utandım.

Galatasaray'ı bu duruma getirenler utanmıyorlarsa, hala o koltuklarda oturuyorlarsa, hala maçtan sonra çıkıp konuşuyorlarsa, twit atıyorlarsa diyecek bir şey bulamıyorum.

En kısa zamanda Çocukluk Aşkımız, İlk Göz Ağrımız Galatasaray'ın dönmesi dileğiyle. Bu hale gelmemizde emeği geçenleri bir küfre veya hakarete değer bile görmüyorum.

Galatasaray ULAN!
 
Son düzenleme:
Arkadas bugun burda yenmisiz bazilari hala takima giydirme derdinde..takim cok iyi mucadele etti hem ikilik hemde ucluklerde bizden daha yuzdeli atmalarina ragmen kazandik.ustelik macin kopma anlarinda o kadar bala ucluk attilarki geri donmeleri surpriz olmadi.hele ceyrek biterken atilan o doncic in uclugu geri donusun habercisi gibiydi..bugun takim gercekten cok iyi oynadi bi ara bocaladilar onu da real gibi bir takim affetmedi ama kazanmasini bildik.Ustelik 15-20 sayidan geri donduren tek takimda biz degiliz.cok ovulen dogussporun milano ve ts maclarini unutmadik.ayrica geri donen takimda milano-ts degil madrid..herseye ragmen bu galibiyet cok guzel ve bu galibiyete kulp aramaya gerek yok.
 
Maçın başından sonuna dek kazanmayı hakeden taraf bizdik. Sahaya karakter koyduk ve bileğimizin hakkıyla kazandık. Şu zor geçen sezonda rahat bir nefes alma imkanı bulduk. Başka takımların ne yaptığı/yapamadığı ise umrumda dahi değil.

Bu maç özelinde Ataman ve tüm basketbolcularımıza tebrikler.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu tarz galibiyetler daha önce de aldık. Olympiacos galibiyeti, kupadaki ve Euroleague'deki Darüşşafaka galibiyeti, Barcelona iç saha ve deplasman galibiyeti, Maccabi galibiyeti.

Takım başarısız da olsa benim görmek istediğim 5 haftada 1 önemli galibiyet alan takım değil, sahaya her maç bir şeyler koyup kazansa da kazanmasa da basketbol adına beni doyuran bir takımdır.

Yine de küçümsenmeyecek bir galibiyet ama bu galibiyetten sonra bile her şeyi toz pembe gösterip yine havalarda mesajlar verenler 2 hafta sonra daha fazla ve daha sert tepki aldıklarında bir zahmet ezilip büzülmesinler, dimdik adam gibi cevap versinler.
 
Oynamadığı bir maçta oyuncuya giydirmek de ancak spiritüel olarak açıklanır.

schilb'in savunmada yatması bir kenara takıma negatif enerji verdiğini düşünüyorum. basketbolun ne kadar ruhsal faktörlerden beslendiğini oynayan herkes az çok bilir. mesela aynı sebepten lasme'yi de çok değerli buluyorum. lasme sadece attığı sayılarla yaptığı savunmalarla değil takımı spritüel manada yukarı çekebilmesiyle de çok değerli bir oyuncu. dorsey bu takımı nasıl sahada yaptıklarının ötesinde baltaladıysa schilb de bir tık altı kadar da olsa aynı şekilde baltalıyor bana göre. onsuz takım çok daha güzel.
 
Schilb olmasa kepaze olurdu bu takım. Bunu hiç tartışmam bile. Ne çabuk unutuluyor Barca(2), Maccabi ve Milano maçları. Kaybettiklerimizi ve başrolde olmadığı ama iyi katkı verdiği maçları saymadım. Savunma tartışılacaksa Schilbe gelene kadar liste kabarık.
 
Kardeşi vefat ettiğinde takımın psikolojisini etkilememek adına kimseye söylemeden maça çıkan adam takımı ruhsal olarak aşağı çekiyomuş ! 2 pana maçında da herkes yenilgiyi kabullenmişken takımı canlandırmak için hem sayı katkısıyla, hem enerjisiyle, hem konuşarak arkadaşlarını motive etmeye çalışan adam takımın ruhunu bozuyomuş..eh be schilb vasat savunmanla ( takım savunmasını da gayet iyi oynar ) eurocup kazandıran takımın en önemli parçalarından biriydin ama ne hikmetse yaranamıyosun..
 
Yenilsek daha mı iyiydi , galibiyet her zaman iyidir. Takıma tebrikler ..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Ataman sen bu maçı kazanmaya utanmıyor musun" tadında mesajlarla doldu forum :)

Şahsen dünkü mücadele ve karakterden çok etkilendim ben. Keşke hoca sezon başından itibaren bu motivasyonu ve emeği ortaya koyabilseydi. Öyle kötü kaybettiğimiz ve formayı bile terletmediğimiz 4-5 maç var ki, hiç yakışmadı...

Kalan maçlarda elden gelenin en iyisini yaparız umarım.

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst