Euroleague Fantasy Challenge 2010-2011

Ukic kaldı abi kadromda. Değiştirmedim. Sadece ben Teodosic'in yavaş yavaş vites yükselteceğini düşünüyorum. Top 16'da iyi olacak, fiyatı artmadan almak lazım.

Yine çok talihsiz bir hafta ..

Maçları takip ederken sövmediğim tek oyuncu Barac Stanko'dur büyük ihtimalle,çünkü bütün oyuncular maçın başlarında topladıkları puanları arttıracaklarına düşürüyorlar.Mesela ilk yarı sonunda 15 ranking alan adamımın puan'ı 3.periyotta 10 ranking'e maç bitimindede 5 rankinge kadar düşüyor.

9 oyuncudan 120.7 puan aldım.Oyunun sitesinde oynuyor gözükmesine rağmen Petravicius oynamadı.

Romain Sato 14.3 +
Rimas Kaukenas 15.4 +
Mirza Teletovic 5.0
Leon Radosevic 14.0
Stanko Barac 26.0
Demond Mallet 6.0
Omar Cook 7.7 +
Vassilis Spanoulis 14.3 +
Sergio Llull 18.0
Marius Petravicius - OYNAMADI -

Spanoulis'e artık güle güle deme zamanı geldi.M.Electra'dan hiç oyuncu almadım şuan'a kadar,artık alma vakti geldi.

1050,0 puanım oldu. Dünyada 47. sıraya yükseldim. Geçen hafta 76 idim. Liderle 69 puan fark var. Hedefim liderlik ve Barcelona'daki Final Four davetiyesi. :)

170 puan almışım ben de asıl hesabımla.

900 oldu totalde.

Kerem Abi'nin yazdığına dayanarak liderle 220 puan farkı var o zaman.

Neden olmasın diyorum ben de? :p

kendi rekorumu kırdım.. 160,1...
benim kapasitemde olan ve sadece tanıdığı oyuncuları alan biri için iyidir..
kerem'le foto finişe kalmışız 4.lük için, burunla geçmiş beni..
bir de marko tomas oynamamış bende.. onun da nedenini bilmiyorum..

Langford oynamış, çok da iyi oynamış hem de..
Bende haftanın beklenmeyen performans Ratko Varda'dan geldi..
Kenny Gregory de takımın kimyasına uydu..
Guardlarım zaten hep aynı..
Ukic ve Huertas.. Hiç değişmediler..
Tomas'da oynasaydı da tavanı görseydik, bir daha nerde hepsi birden iyi oynayacak..

bu sene hiç canım istemedi bu oyunla uğraşmak. her hafta takımı güncelledim ama maksimum harcadığım 3 dakika filan oldu. birtek 2 hafta önce maçlara ve oyunculara bakmaya başladım. ilk haftalardan yanlış tercihlerle puan filan kalmadı. o yüzden toplarmaka zor olacak kadroyu.
jasikevicious -6 yerine normal bir puan alsa 130 lu puanalr yapıp toparlamaya devam edecektim.
kadromda 8,19,25 puanlık oyuncular var. puan kalmadığından değiştirme şansımda yok. ama bu oyunculardan gayet iyi puan aldım.

bu hafta 150 lerin üzerine çıkmam lazım. toparlanmak için bu şart.

Az önce değişiklikleri yaptım.

Radosevic'in yerine Kaya Peker'i aldım
Petrevicius'un yerine D.Lavrinovic'i aldım
Spanaoulis'in yerine Chuck Eidson'ı aldım

Oyuncular konusunda çok kararsızım. Ukic'i satıp Teodosic'i, Spanoulis'i satıp Langford'u, Darjus'u satıp Big Sofo'yu almak istiyorum ama aklım Ukis'te kaldığından değişikliği yapmaya elim gitmiyor.

Geçen hafta Langford'a oynamaz dediler adam coştu. Hislere güvenmek gerekiyor. :)

Ben de Ukic ve Spanoulis'i tutup, sadece Darjus yerine Reyes'i almaya karar verdim. Yine değiştirebilirim ama.