Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

2 oyuncumun beklediğim seviyenin altında katkı verdiği haftayı 206 kredi le Gs basket liginin birincisi olarak tamamlamışım umarım bu hafta yapacağım 1-2 değişiklikle düzeli olarak 200 puan yakınlarında alırım.
 
Beklediğim gibi bir hafta olmadı ama yine de Top16' nın ilk haftası sonunda Gsbasket Ligi' nde 3. durumdayım.
Şimdi baktım da Arda Ezer ve Tanju Çiçek de sırasıyla 7. ve 8. durumdalarmış.
Ha gayret gençler ha gayret, olacak olacak :)
 
Top16' nın ilk haftası sonundaki GSbasket Ligi puan durumu aşağıdaki gibidir.
İlk 25 takımı görebildiğimiz listedeki takım sahipleri isimlerini paylaşabilirler mi? Kimlerle yarışma halinde olduğumuzu bilelim :)


top16_fantasy.jpg
 

Ekli dosyalar

  • top16_fantasy.jpg
    top16_fantasy.jpg
    63.9 KB · Görüntüleme: 5
Benim takımımız adı SarayAslanı normal sezonda ilk 15 içinde iken son 3 haftada ki kötü sonuçlar 19 sıraya kadar geriletti.Bu saatten sonra 1. olmak çok zor ama işler yolunda giderse 7-8 gibi bir yerde bitirmek istiyorum.
 
Bu hafta puanlar biraz sıkıntılı olabilir. bu hafta 2 sakat oyuncu nedeniyle değişikliklerde fazla bir hareket alanım olmadı.Geçen hafta darbe yediğim pivotların 2 sini değiştirdim.
 
Ben bile berbat geçtiğini düşünürken bizim ligde bu hafta kafalardaysam hafta genel olarak iyi geçmemiştir. Mirotic ve Tomic 2 haftadır vasat oğlu vasat. Spanoulis zamanında çok kazandırdı bu hafta neyse. Domercant kumarım tutmadı üstelik. Erceg için gittim geldim ama bir türlü sevemediğimden vazgeçtim sonra. Büyük pişmanlık oldu. Mirotic ve Tomic'ten birini çıkarıp Erceg riski alınabilirmiş.
 
Şaka gibi bir hafta geçti rezalet ötesi oldu Spanoulis-Rudy Fernandez-Bogdanovic-Kyle Hines'tan 26 rkg geldi birde üstüne Pops'u çıkarmadığımı düşünürsek iyi ki Dentmon-Rodriguez falan kadrodaymış diyorum.
 
Nick Caner Medley iki haftadır mahvettin kadroyu. Denge menge kalmadı. Herkesin döküldüğü haftada 10 civarı puan alsa bile yerdi ama 0 çekti.
143.6 ile 7 olmuşum.
 
İnjury Report'a güvenip Sofo'yu kadrodan çıkardım 20 ranking yaptı. Bir daha injury report'a bakıp iş yapmam.. Ayrıca kadromdaki Spanoulis, Medley, Rudy Fernandez gibi isimler 0 verimle oynayıp, üstüne birde maçlar başladıktan sonra Hamilton'un sakatlandığını görüp değiştirme şansım kalmayınca kötü bir hafta kaçınılmaz oldu.. Genel olarak herkes içinde vasatın altında bir haftaydı.
 
3 yıldır bu oyunu oynuyorum 233.9 puan alarak en iyi haftamı geçirdim.Dünya da 51. olmuşum.Bu arada Gs basket liginde geçen hafta 17.idim bu haftaki performansla bir anda 7. sıraya kadar ya kadar çıktım.

Bu hafta Gs basket liginde 1. olan DUMANEDER kimin takımı acaba tebrik etmek lazım.Dünya genelinde ilk 15'e girmiştir galiba.
 
bende 194.6 puanla bu sezonun en yüksek puanını aldım.
Sony Weems son topu soksa kazanma bonuslarıyla 10 puan daha fazla alacaktım. 200 ün üstüne çıkamamamın sebebi Papanikalounun kadroda olmasıydı.Sakatlık nedeniyle değiştirememiştim.
Bourisis te 2 haftadır ortalamasının altında kaldı. Bu hafta ona da bir neşter vurma zamanı.
iki hafta önce genel klasmanda 60. iken bu hafta itibariyle 33. lüğe yükseldim.
 
Kadroyu kurdum sanıyordum değiştirmemişim. İşin kötüsü Krstic'i alacaktım. Çok kötü oldu bu. Ayrıca Weems'de sakatmış. Şaka gibi bir hafta oldu.
 

Üst