Artık ilk başlardaki gibi fazla takım paylaşılmıyor, tüyolar gelmiyor.
Bence Udoh ve Sloukas oynayacaklar ama ne derece faydalı olurlar bilmiyorum. Bu hafta tercihlerimi Cedevita ve Dacka dan yana kullanmayı düşünüyorum. Bilan, Pullen ve Semih, Harangody aklımdaki isimler. Ucuz alternatif olarak da Wilbekin, Babic, Freeland, Arapovic, Micic aklımdaki isimler.
Real-Zalgiris maçı da bol skorlu yüksek pir lı geçer bence. Realde guardlar, Ayon, Reyes iyi puan getirebilir. Artı olarak piyangodan kim çıkar bilmiyorum, belki Thompkins, belki Taylor.. Zalgirisde Jankunas, Ulanovas, Vouigoukas...
Loko-Fener maçında Delaney 15 lerde falan kalır diye tahmin ediyorum, onu savunacak adam çok. Ama Randolph ve Claver geçen maçtaki gibi olabilirler. Udoh oynarsa ve Vesely de eski performansını sergilerse Fenerbahçe nin şansı olabilir. Bu maçta oynayacak isimlerden delaney (değişiklik hakkını onda kullanmak lüks malesef benim için), Randolp, Datome, Bogdanovic yer bulacak kadrolarımda.
Brose - Olympiakos : sadece fiatı dolayısıyla Spanoulis i kullandım 1-2 yerde.
Laboral - Khimki : Shved in şut yüzdesi bazen ciddi sıkıntı yaratıyor, Khimki evinde değilse pek güvenemiyorum. Augustne ve Rice da ben aldığımda elimde patlayabilen isimler. Honeycutt ın ne vereceği az çok belli, 10-15 yeter diyen alsın bence. Laboralde evdeki maçlarda Causeur, Hanga, Adams ve Bou belli standartın altına inmiyor.
Kızıl Yıldız - Pana : Zor maçlardan birisi daha. Bence Kızılyıldız sahasında kazanır. Miller ı aldım 1-2 takımıma Zirbes pahalıydı. Simonovic de aklımdaki isimlerden birisi ucuz alternatif olarak. 6-7 saat daha var, Kızılyıldızdan oyuncu almadığım bir yerde kullanabilirim. Pana dan Willams, Calathes ve Radu dışında pek kimseyi almayı düşünmüyorum zaten. değiştirmeye sıra gelmeyen yerlerde takımda kaldılar.
Barcelona-CSKA, Barca dan kimse yok takımlarımda, CSKA dan da Teo ve De Colo dışında kimse kalmadı Khryapa yı da satınca.
sıralamadaki en iyi takımlarım :
granger-teodosic / delaney-de colo-babic-spanoulis / Ayon-raduljica-semih-freeland. bu takımda 5,99 kredim kaldı, granger (yerine pullen) yada babic-spadan birisi yada freeland yada Radu (yerine randolh) değişikliği yapabilirim ama kararsızım.
rice-pullen / datome-hanga-delaney-shved / randolph-bilan-semih-raduljica. burada zaten 2 hakkım khryapa ve udoh la gitti.
teodosic, pullen / datome, delaney, de colo, shved / miller, semih, randolph, bilan. miller yerine claver i de alabilirim ama emin olamadım. bu takımım genel sıralamada biraz geride ama 4. haftada kurmuştum. top16 sıralamasında 405. sırada.