Eurohoops De Colo nun Barcelona maçında döneceğini yazmış.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.Tüm kadro planlarını etkiler bu durum sakatlıktan dönen bir adamı hemen almak ne kadar doğru olur.İyice düşünüp karar vermek lazım.
Eurohoops De Colo nun Barcelona maçında döneceğini yazmış.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.Tüm kadro planlarını etkiler bu durum sakatlıktan dönen bir adamı hemen almak ne kadar doğru olur.İyice düşünüp karar vermek lazım.
maçın gidişatına bağlı olacaktır bence alacağı süre. başa baş gittiği sürece cska de colo'ya ihtiyaç duyacaktır. de colo da süre aldığı sürece her türlü katkı verir. 25dk civarı aldığı sürede ölüsü 20 pir getirir bence. ama burada asıl önemli olan sakatlığının durumu. direkt olarak 25 30 dk süre alır mı bilinmez yeni dönen bi oyuncu. açıkçası ben bu haftalık bu riski almam
Teo'nun yerine akla gelen ilk seçeneklerden Larkin grip olmuş, takımla Kazan'a gidecekmiş ancak oynayıp oynamayacağı belli değilmiş. Larkin almayı düşünenlerin son ana kadar beklemesinde fayda var.
Shane Larkin doubtful again Unics Kazan - Eurohoops Eurohoops
Ayrıca Sergio Llull'da durum ne bilen var mı? Daçka maçında oynayacak mı?
Rice'a bulaşma derim.Onun yerine Doncic ve Aaron Jackson gibi ucuz kredili alternatifler var.Ben olsam Aaron Jackson Ayon Melli değişikliklerini yapardım.larkin'in de durumu şüpheliyse heurtel'in yanına rice alacağım ben. şimdi 123.25 kredim kalıyor pf-c pozisyonuna 2 oyuncu almak için. mevcut oyuncularım pleiss-vesely. öncelikle alacağım dominant oyuncuya karar verip. sonra kalan krediye göre 2. oyuncuya karar vereceğim. alacağım yüksek kredili oyuncular için de d.brown-voigtmann-b.dunston arasında gidip geliyorum. jankunas konusunda biraz hissi biraz da olympiakos karşısında zorlanacağını düşündüğüm için pek sıcak değilim. az önce yazdığım 3lü arasında da en çok d.brown'a sıcağım. sizlerin fikirleri nelerdir
Rice'a bulaşma derim.Onun yerine Doncic ve Aaron Jackson gibi ucuz kredili alternatifler var.Ben olsam Aaron Jackson Ayon Melli değişikliklerini yapardım.
Llull ve Randolph yokmuş bu hafta
Real'de Llull, Randolph ve Thompkins oynamayacakmış. Ayon ve Reyesin süreleri artacaktır.
https://twitter.com/Javirodespi/status/809004987913216000
Bu mesajda Doncic'in de mi oynamayacağını yazıyor?