Kaptanlığı Gudaitis’den alıp Cole’a vermek fişimi çekti benim..
Valla şaşkınlık içindeyim.En iyi takımımda M.James var zannediyordum Meğer Cole-Heurtel ikilisi kurmuşum olacak iş değil. Yoğunluktan telden değiştirdiğim kadrolarımı karıştırdım. Bu hafta yerimde saydığım bir hafta oldu. Cole beni çok şaşırttı. Bu arada dünya sıralamasında üst sıralarda çoğu takımda Voigtman var ve oynamadı.Benim göremediğim herkesin gördüğü bu hafta Voigtman haftası mı ilan edildi?
Tolga ve Mehmet Bey 3 senedir ilk defa giriyorum bu siteye, açıkçası unutmuştum siteyi. O yüzden yazamadım. Bundan sonra yazmaya çalışacağım. 3 sene önce daha kalabalık hatırlıyorum burayı ondan az kişi konuşuyor dedim.
Bu arada micov konusunda haklı çıktım. Dediğiniz gibi mevkisine görre oldukça iyi birisi, ama hakketiği değer 1.3-1.4 tur.. 1.82 micov a gore cok fazla bır deger, tekrar 1.3 e gerılemesını bekleyeceğim. Eminim o puana da düşecektir. Bitadze bedduam tutmadı=) yedek 16 puanım yanmasını ıstedemezdim=) Herkese iyi hafta sonları...
voigtman'ı ilk 50'deki takımlardan 15-20 takımda görmem beni de açıkçası çok şaşırttı. son haftalarda dakikası artması dışında öyle aman aman performansı da yoktu, böyle 30'lar falan. bazılarının nöronları aynı yönde çakıyor anlayamadım. benimse aklımın ucundan geçmedi. hatta kadrolarda gördüğümde ben bir şey mi kaçırdım diye düşünmüştüm. toko ve poierre hariç laboral'den oyuncu alınmaz diye düşünüyorum.
Bu hafta Norric Cole ve Sloukas a pek güvenemiyorum. Değiştirmek mantıklı mı sizce? Brandon Davies 2 haftadır beklenilenin çok altında, bu hafta düzelir umuduyla takımda tutacağım.
Micic ve Moerman hakkında da görüşlerinizi bekliyorum. Darüşafaka karşısında iyi pır elde ederler mi?
Bir de bu hafta Milutinov bu hafta oynar mı iyileştiği söyleniyor?
Muhtemelen koçla sorunu var oynamıyor. Yoksa 24 dakkada 4 şutun izahı yok.De Colo ilk kez bu hafta küfür ettirdi kendine de buraya yazamıyorum. Derdin ne senin anasını satıyım şizofren misin nesin rahat mı batıyor arkadaş sana..