Puanlar bu hafta çok düşük olacak gibi.
Mulitinov sayesinde Mehmet Yılmaz ı geçmişim.
Gelecek haftanın soruları , Bitadze, Mickey olacak bende.
Cok sukur Sean Kilpatrick 88 pir yapmis tek basina. 6 takimima ayni anda bosuna almadik. 88 pir rekor sanirim
Saka bir yana 9 nolu taktik ise yaramadi, demek ki taktigi degistirmek zorundayim, Bugunden itibaren Tunguska taktigine gecmis bulunuyorum. Nedir bu Tunguska taktigi, let me tell to you
30 Haziran 1908 gunuydu, Rusyanin Sibirya kesiminde bulunan Tunguska kasabasina o gun tarihin en buyuk kuyrukluyildizi dusmustu, tam olarak 2 milyon agaci dumduz etmisti.
Yani kisacasi bu hafta Tunguskadaki gibi rakibimi ezip gecmeliyim
O degil de ne zaman kaybetsem daha bir baska deliriyorum Allah akil fikir versin bana
GSBasket son10 ligi 4. hafta panoraması:
Takımlar:
Haftanın kazananı: Gannicus +33.6 (Aykut Kadıoğlu)
Haftanın takımı: Gannicus 155.3
Lig lideri: Gannicus 4/4 galibiyet (Tek namağlup takım)
Bayça Oral derken ?Bu hafta rakibim Gannicus. Onu darmaduman etmezsem bana da Bayca Oral demesinler Cok iyi hazirlanmam lazim butun oyunculara DM den yuruyup elimden geleni yapmaliyim. Bekle beni Gannicus Beycigim Geliyom
Bayça Oral derken ?
Bayça Oral derken ?
Bana takilarak sanirim hicvediyor Mehmet Bey. Cok sever beni kendisi sagolsun. Ben de severim onu.
focusvictory ile karşılaşıyorum bu hafta, takımlarda kaptan ve yedek kaptan dahil 6 kişi aynı, tek fark onda Vesely-Calathes var, bende Porier-Cole. Eğer ben De Colo ve Shved salarken yedeklere de pahalı adam almamış olsaydım değişiklik haklarını oralara kullanmak yerine aynı takımı kuracaktım.
36.3 Puan..Calathes ve Vesely bugün, Cole ve Poirier yarın oynuyor. Bugün hücum yapıp yarın savunmaya geçeceğim
36.3 Puan..
Bakalım benimkiler ne yapacaklar