Bu Tavares’e noldu arkadaşlar sakat falan mı kadroya alınmamış ? Shved de rezil oynamış, Mickey alıp Thomas çıktık o da iyi yapmış Mickey batmış. Rezil oğlu rezil ikinci part gel de küfür etme ya..
Benim merak ettiğim Tavares son maç neden kadroya alınmadı + bu maç kadroda olacak mı ? Bu çok önemli benim dar manevra hakkım için.
BU hafta Godot'u Beklerken nam'ı diğer Mehmet Derin beyle eşleşmişim GSBasket son 10 da. Kendisine başarılar dilerim. İsterse tüyolarım yukardadır.
An itibariyle gsbasket liginde 1/253 le hafta birincisiyim ama fazla kalacağımı zannetmiyorum. 5 oyuncuyla 100 leri görmüşüm James faciasına rağmen.
Hahahaha abi oyuncularımız hemen hemen aynıMamicigim seni temin ederim ki orada fazla kalmayacaksin 2 oyuncu ile 64 puani aldigim gibi geriye kalan oyuncularla da dunya birinciligini istiyorum.
Tavares 31
Nunnally 33
Toney Douglas
Nando De Colo
Brandon Davies
Multinov
Clyburn
Alexey Shved ( C )
29. Round birinciligi dolayisi ile kazanmis olacagim bedava Euroleauge Tv aboneligim simdiden hayirli olsun
Mamicigim seni temin ederim ki orada fazla kalmayacaksin 2 oyuncu ile 64 puani aldigim gibi geriye kalan oyuncularla da dunya birinciligini istiyorum.
Tavares 31
Nunnally 33
Toney Douglas
Nando De Colo
Brandon Davies
Multinov
Clyburn
Alexey Shved ( C )
29. Round birinciligi dolayisi ile kazanmis olacagim bedava Euroleauge Tv aboneligim simdiden hayirli olsun