Higgins ve Labeyrie de bugün yoklarmış. 5 kişi kalan takımlarım oldu
Tamamen ben de aynı durumdayım yok yani bir türlü ısınamadım kendime göre oyuncu da bulamıyorum, alışamadım bu seneye bir garip geliyor. Eski format kredili sistem gelmeden toparlayamıycaz biz Bayça abiBu sene oyuna adapte olamadım. Yerlerde sürünüyorum resmen. Umarım toparlarım.
Japonica isimli takimimla dunya genelinde 33. Gs Basket liginde 1. Kenya dolaylarinda kral koltugu, Mozambik Cumhuriyetinin de tapusunu almisim
Edit budut Siralamada 2. lige dustum. Bu ne ya Iste bunlar hep dis guclerin oyunu. Sadece % 1 GS isimli bir takim gecmis gozukuyor beni.
Ah rosalin vah rosalin, ben bu hallere dusecek insanmiydim. Tez kellesi vurula bu Sadece % 1 Gs isimli takim sahibinin
Sadece % 1 Gs isimli takim sahibi artik en azili rakibim.
Ayrica tebrik ederim Sadece % 1 GS takiminin sahibini
2 haftadır ciddi anlamda dibi gördüm. Oyunu kaç sezondur oynarim en düşük puanları bu hafta gördüm. Bütün takimlarim Casspi yüzünden zaten 1 eksik başlamışken üstüne bu puanlar tuz biber oldu. Haftaya bomba gibi geri donecegim. Ya patlayacagim ya patlayacagim.
Zaten postu yazarken aklıma ilk olarak siz geldiniz.Ha iste sonunda Umit Beyi de kendime benzettim
Hayır çıkarsak 25-30 yapacak ondan da eminimBen de o konuyu merak ettim de riske girmeden çıktım Simon’dan. Adam ne güzel mis gibi gidiyordu hazırlık maçları kupa maçı turnuvalar falan, biz alınca kariyeri bitti