Gudaitis 1,76. gelecek hafta 2,00 olacak. Sonraki iki hafta da Milano içeride. Onun için mümkün mertebe Gudaitis almaya çalışıyorum. Yoksa tren kaçabilir ve denkleştirip bir daha alınamayabilir. 3 haftaya 2,40'ı rahat görecektir.
Bu haftaya kadar hiçbir takımımda 1 adet bile shved yoktu. Shved için bu hafta içgüdü mü, deneyim mi bilmiyorum, sanki almayanlar çok şey kaçıracakmış gibi hissediyorum ve kendisini almaya mecburmuşum gibi geliyor. Çoğu takımımda da kaptan olacak herhalde. Bu hafta için en ideal kaptan adayları Mirotic, Mike James ve Shved.
Micic ve Nando de Colo'dan da uzaklaşma haftası diye düşünüyorum ayrıca. Nando De Colo, kredisi nedeniyle tam satılacak ve yeni kadro yapılanmasına giden yolda kredi sağlayacak oyuncu Micic ise Kızılyıldız maçından sonra zor bir fikstüre giriyor ve 2,21 onun satışı için uygun kredi. Yerine pek ala Shved veya Mike James alınabilir.
Şöyle bir genel kadrolara bakınca herkesin, ben de dahil: Güzel fikstürlerinden ve kredisi uygun ve yükselecek oyuncularından ötürü Alba Berlin'den, Maccabi'den, Bayern Münih'den, Anadolo Efes'ten özellike çok fazla oyuncu var. Bu haftadan sonra ise hem bu oyuncular gelebilecek en yüksek kredilerine ulaşmış olacak, hem de çok zor bir fikstürleri olacak. Bu hafta bu oyuncuların hepsini kadroda tutmak demek, gelecek hafta bu oyuncuların 5'ini birden aynı anda çıkmanın da zorluğunu bize yaşatabilir.
Onun için doğru kadro yapılanması yaratmak için bu haftanın çift maç haftası olduğunu da düşünürsek, bu oyuncuların birkaçını bu haftadan çıkıp gelecek haftalarda yükselişe geçecek oyuncuların birkaçını bu haftadan almak da bence mantıklı. Bu yüzden Nnoko, Dedovic gibi oyuncuları bazı bazı elden çıkarmaya da başladım ben. Özellikle kadrolarımı yaparken, hafta içi 3 oyuncu çıkarabileceğimi düşünerek bu hafta transfer yaptım. Bence bu da düşünülmesi gereken bir ayrıntı.