GSBasket H2H ligi 27. hafta panoraması: (son 3 hafta)
Haftanın kazananı: Team Naumoski (Ümit Berk) +51
Haftanın takımı: Naylon Brando 180.6
Haftanın en çekişmeli maçı: Bayram Havarileri- MSB 133-143
Lig lideri: MSB3 (21/27 galibiyet)
MSB az puan alsa da derbiyi kazandı ve bitime 3 hafta kala liderliğini sürdürdü.
Mehmet Yılmaz kadrosunu güncelledi ve Crixus'u devirdi. Ben de Ayhan beyi Monroe-Vesely farkı sayesinde yendim ve umudumu sürdürdüm.
Puan Durumu:
MSB3 21
Bayram H. 20
Focusvictory 20
Crixus 19
Yarının maçları:
Focusvictory- Bayram Havarileri (Bir derbi daha. Kaybeden şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakır)
MSB3 Mehmet Yılmaz'a karşı. Zor bir karşılaşma daha. Kazanırsa averaj artısıyla beraber şampiyonluğa epey yaklaşır.
Crixus, Alisercan'a karşı kazanıp MSB3'ün puan kaybını bekleyecek ki durum 21-21-20-20 olsun.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 27. hafta panoraması:
1 Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 4577 (2) Dünyada 174.
2 Netaş (Kaan Gürbüz) 4529 (3) Dünyada 301.
Davies (Işıtan Doğan) 4523 (1) Dünyada 319.
4 Crixus (Aykut Kadıoğlu) 4501 (5) Dünyada 412.
4 Yalçın Granit (Hakan Sağlam) 4476 (4) Dünyada 544.
Haftanın kar edenleri:
Mehmet Baturalp : 162 puan aldım ve bu sezon ilk kez lider oldum. Dünya sıralamasında da az da olsa yükseldim. Düşmesi cok kolay da cıkması cok zor maalesef. sezon bitiminde en azından ilk 100'de olmayı amaçlıyorum ama bakalım başarabilecek miyim.
Haftanın zarar edeni:
Davies: Güncellemeye fırsat bulamayan Işıtan Doğan için kadrosundaki tüm oyuncaların oynaması ters tepti ve 101.9 puan alarak üçüncü sıraya geriledi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın oyuncusu: Walter Tavares 31.9 verimlilik
Haftanın hayal kırıklığı : Dubljevic -3 verimlilik
Haftanın takımı: Maccabi Tel Aviv
Haftanın kazananı: Team Naumoski (Ümit Berk) +51
Haftanın takımı: Naylon Brando 180.6
Haftanın en çekişmeli maçı: Bayram Havarileri- MSB 133-143
Lig lideri: MSB3 (21/27 galibiyet)
MSB az puan alsa da derbiyi kazandı ve bitime 3 hafta kala liderliğini sürdürdü.
Mehmet Yılmaz kadrosunu güncelledi ve Crixus'u devirdi. Ben de Ayhan beyi Monroe-Vesely farkı sayesinde yendim ve umudumu sürdürdüm.
Puan Durumu:
MSB3 21
Bayram H. 20
Focusvictory 20
Crixus 19
Yarının maçları:
Focusvictory- Bayram Havarileri (Bir derbi daha. Kaybeden şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakır)
MSB3 Mehmet Yılmaz'a karşı. Zor bir karşılaşma daha. Kazanırsa averaj artısıyla beraber şampiyonluğa epey yaklaşır.
Crixus, Alisercan'a karşı kazanıp MSB3'ün puan kaybını bekleyecek ki durum 21-21-20-20 olsun.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 27. hafta panoraması:
1 Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 4577 (2) Dünyada 174.
2 Netaş (Kaan Gürbüz) 4529 (3) Dünyada 301.
Davies (Işıtan Doğan) 4523 (1) Dünyada 319.
4 Crixus (Aykut Kadıoğlu) 4501 (5) Dünyada 412.
4 Yalçın Granit (Hakan Sağlam) 4476 (4) Dünyada 544.
Haftanın kar edenleri:
Mehmet Baturalp : 162 puan aldım ve bu sezon ilk kez lider oldum. Dünya sıralamasında da az da olsa yükseldim. Düşmesi cok kolay da cıkması cok zor maalesef. sezon bitiminde en azından ilk 100'de olmayı amaçlıyorum ama bakalım başarabilecek miyim.
Haftanın zarar edeni:
Davies: Güncellemeye fırsat bulamayan Işıtan Doğan için kadrosundaki tüm oyuncaların oynaması ters tepti ve 101.9 puan alarak üçüncü sıraya geriledi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın oyuncusu: Walter Tavares 31.9 verimlilik
Haftanın hayal kırıklığı : Dubljevic -3 verimlilik
Haftanın takımı: Maccabi Tel Aviv
Son düzenleme: