Ayhan Bey, açıkçası bana güvenmemekte haklısınızdır. Oyunun eski formatında daha başarılı olduğumu, yeni sistemde o düzeyde başarılı olmadığımı itiraf etmek gerek. Haklı olmadığınız yer: ben bu oyunu hiçbir zaman bütçe için oynamadım ve çoğu zaman eski sistemde bile takımlarımın bütçesi düşük olsa bile sıralaması yüksek oluyordu. Onun için bu eleştiriyi kabul etmeyeceğim. Zamanında bu forumda büyük çekişmeler oluyordu, meydan okumalar, Oğuzhan Günebakan'ın da aktif oynadığı zamanlardı. Bu yüzden haksız bu eleştiriniz karşısında takımlarınıza meydan okuyorum. (Zeynep Emir)
Zeynep yaşıyor musun sen ya? Valla geçen sene ligde ilk 5’te 2 takımın varken bi anda oynamayı bıraktım. Yeni sisteme alışamadım, oyunu mahvettiler. Bu yıl da mesela son anda 4 takım yetiştirebildim. Eski Oğuzhan olsa ölçer biçerdi 1 hafta boyunca. Muhabbetten uzak kalmayayım diye girdim, tek sebebi bu. 1 tane takımım anca iş yapar, ama siz de biliyorsunuz ki o 1 takımla bile çok tehlikeliyim. Sana bu yıl farklı bir meydan okuma yapıyorum, 4 takımına karşı 10 takımın