Micic patladı. Herkes Larkin'i kaptan yapmış Khimki'yi görünce Ben en iyi takımda Sloukas'ı yaptım nedense Umarım ikisi de iyi getirir.
9 gündür kimse bir şey yazmamış ve bu yılki rekoru kırmışız, tebrikler (!) Madem öyle kaybolan ilgiye ufak bir renkle karşı duruyorum ve son 13 hafta için yeni bir lig kuruyorum. Herkes herkesle en iyi takımları üzerinden 1'er kez oynasın diye 14 takımlık yer açtım. Aşağıdaki bilgiler üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Lig Adı: The Final Countdown
Lig Kodu: SARL39U9
9 gündür kimse bir şey yazmamış ve bu yılki rekoru kırmışız, tebrikler (!) Madem öyle kaybolan ilgiye ufak bir renkle karşı duruyorum ve son 13 hafta için yeni bir lig kuruyorum. Herkes herkesle en iyi takımları üzerinden 1'er kez oynasın diye 14 takımlık yer açtım. Aşağıdaki bilgiler üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
Lig Adı: The Final Countdown
Lig Kodu: SARL39U9
İlgi azaldı bakalım bu yeni lig biraz ilgiyi arttırabilecek mi? İnsanlar işinde gücünde, Yeteri kadar puan alamayınca her sene bırakmalar oluyor. Bu sene de oldu. Ama daha 13 hafta var herşey olabilir.
Interbaskette görmüştüm, ama kesin olup olmadığını teyit etmemişlerdi.Mike James Cska'dan ayrılmış. Söylentiyi 7'den sonra almıştım ve maalesef bu sene Euroleague'de ilk kez bir maç 19:00'da başladığı için hiçbir James'den çıkamadım. İlk 100'deki takımların ezici çoğunluğu çıkmış. yani geriye 100 hafta bile kalsa bu sene sanırım bu oyun sürdürülemez.
HAHAHA işte insanlar neden oyundan soğudunun kanıtı bu haftadır. mickey ve mike elde patladı bile 1 saat içinde
Bir de şu durum var. James'den çıkamadık. 1 hak ona gidiyor. Efes maçı da ertelendi. Larkin, Micic derken 1-2 hak ta ona gidiyor. 3 hak yine yetmeyecek yarınki maçlardan sonra. Yarın sizler de yazarsanız yönetime 4 hak versinler ki, daha rahat hareket edebilelim.