Daha yarınki maçlar var. Mickey, Shved, Dubljevic falan oynayacak.224 puanla dünyada 246.olmuşum sanırım. Oyundaki rekorum. Oyunu bırakıyorum, zirvede bırakmam lazım. Kendinize iyi bakın.
Daha yarınki maçlar var. Mickey, Shved, Dubljevic falan oynayacak.224 puanla dünyada 246.olmuşum sanırım. Oyundaki rekorum. Oyunu bırakıyorum, zirvede bırakmam lazım. Kendinize iyi bakın.
Sezon başından beri yazdım, bi türlü pivot mevkinde şansım tutmadı. Tavares, Vesely, Reynolds kimi aldıysam kötü getirdi. Çıkınca da ilk periyottan 20 yaptılar. Tam Milutinov aldım kimse almamışken, o da 3-5 hafta süper getirip sezonu kapattı. Özellikle şu Tavares denen arkadaş ben alınca 10-15, ben çıkınca ilk yarıdan 30 yapıyor.
%10 bonus alıyorlarGalip takımın oyuncularına 1-2 pir fazladan verilmiyor mu? Dün Kızılyıldız kazandı ama Loyd'a pir verilmemiş 23 olarak görünüyor oyunda.
Bonus derken abi ? Normalde kazanan takım oyuncusuna 1 hatta 1.5 pir verilmiyor mu? Mesela Larkin Micic almış dün normal olarak.
Daha 2 gün önce yazdım, dün Tavares sakatlanıp çıktı. Hem de çok saçma bir pozisyonda. Takımın PİR silahı, ben alınca 10 yapıp emekliye ayrıldı.