Euroleague Fantasy Challenge

Will Solomon
Will Bynum

Dewarick Spencer
Allan Ray
John Stefansson
Dajuan Wagner

Daniel Santiago
Andre Hutson
Ansu Sesay
Venson Hamilton

Kadrom bu ama degişiklik olabilir
 
Arkadaşlar.. Takım Taklavat da benim takımım ama oyuncularımı ilk maçlar oynandıktan sonra açıklayacağım:)) yugoslav ekolünü öne çıkardık.. ismi ic le bitmeyen adam sokmadım takıma :))
 
Jaka Lakovic
J.R Holden

Milan Gurovic
Berni Rodriguez
Allan Ray
Frangiskos Alvertis

Boniface Ndong
Ksystof Lavrinovic
Andrea Crosariol
Anatoliy Kashirov

Takımım bu..Herkese başarılar :p :p
 
herkes birbirinden bağımsız olarak istediği adamı takımına koyabilir.. istersen 500.00 kişi birden j.r holden seçebilir.. burada önemli olan oyuncuların iyi istatistikler tutturması ve değerlerinin artması.. değerleri arttığında istersen ,yeni değerlerinden iade edebilir ve toplamda 500 puanı da aşabilirsin.. yalnız baştan takımı kurarken dikkatli olmak lazım.. oyun başladıktan sonra ,yanlış hatırlamıyorsam her hafta en fazla 3-4 oyuncuyu değiştirmeye izin var.. her hafta baştan takım kuramazsın.. oyunun kilit noktası şu anda düşük değere oynayıp da patlayacak adamları bulmak.. yoksa herkesin bildiği adamlarla çok başarılı olunamıyor.. ben mesela geçen sene baştan david andersen ( cska moskova) almıştım takıma.. sezona rezil girdi ve hiç bir zaman başlangıç puanını yakalayamadı.. ama haislip inanılmaz kazandırdı.. 30+ attığı bir sürü maç oldu.. ortalama veya düşük puanlardan yukarı doğru gidecek adamları bulmak şart..
 
Daha önceki senelerde de bu oyunu oynadım.Kimse kendimi beğenmişlik olarak algılamasın geçen sezon Dünyada 70.000 kişide 19.haftada dünya 1.liğim var ve tabiki kazandığım ödüllerde var.Dünyada 70.000 kişide 58.bitirdim genelde de ve liginizde de iddialı olmak istiyorum.

Herkese bol şans ve başarılar....Gerçekten çok zevkli bir oyuna başlıyoruz herkes takip etsin gerçekten çok zevkli bir oyun...

Buarada sanrsam efcnin ilk senesinde Emre Yüksel Okur diye biri birinci olmuştu o bu forumdaki Emre mi?


NOT : Bir daha uyarilmayacaksin ! / Arda
 
Re: Re:

Arda EZER' Alıntı:
Ahmet Arif":28c00]ben bir lig kurdum adı : GS.ORG şifre: cimbombom takımı kurduktan sonra şu linki kullanarak : [url="http://fantasychallenge.euroleague.net/joinprivate.php?grupo=150' Alıntı:
http://fantasychallenge.euroleague.net/ ... ?grupo=150[/url]

ligi bulabilirsiniz

Adını degistirebiliyorsan GSBASKET.ORG olarak editleyebilirsen cok daha iyi olur.

Bunları sizin dusunmeniz lazımdı aslında. GS.ORG nedir ki, sarı cizmeli mehmet aga. Nereye cekersen gelir.[/quote:28c00]

haklısınız. ben de bizim sayfa sık kullanılanlara bu siimle kayıtlı. onu yazmışım. dediğiniz gibi sarı çizmeli mehmet ağa. kusura bakmayın. editleme mümkün olmadı ama GSBASKET.ORG adıyla yeni bir lig kurdum. şifre aynı (cimbombom). yukarıda takılarını veren arkadaşlar lige katılabilirler.
 
Oyuna 12 günlük bir süre kala birşeyler yazmk istedim.Arkadaşlar kadrolarınızı dengeli kurun ve öyle çok yükske puanlı olan adamları kesinlikle almayın onların yerine parası ortalarda gzen ama kaliteli oyuncular var onları keşfedin.Lig maçlarını takip içinde olun oyuncuların liglerde aldıkları süreleri takip edin.

Bu arada bu oyundaki favorim Ahmet Arif abi onda bu bilginin olduğunu düşünüyorum.Tabiki kendimide favori olarak görüyorum ancak sonucunda bir yarışma favoriler önemli değil önemli olan zevkli bir lig geçmesi.

Ayrıca birinci genelde Madrid'e Final Four gidiyor ona göre...
 
Ahmet Arif; herkes icin konusmayayım ama beni GS.ORG liginden cıkarır mısın / atar mısın?
Nasılsa aynı takımlar GSBASKET.ORG liginde de mevcut. Farklı bir ortam olmayacak.

Itiraz edecek arkadas yoksa herkesi GS.ORG liginden cıkarman mantıklı olur aslında :)
 
herkesi çıkarıyorum. umarım itiraz gelmez. GSBASKET.ORG ligine kayıt olabilirsiniz.

edit: herkesi çıkardım. gs.org'un şifresini de değiştirdim. ligi silmek mümkün olmadı. ama içi boşaltılmış bir lig oldu.

çıkardığım arkadaşlar GSBASKET.ORG ligine girebilirler. şu anda 5 takım var.
 

Üst