EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

bi sağlam pivot (ihsan bayülken'in deyimiyle "kalın uzun" :) ) transferi yapmamız lazım euroleague'de daha yüksekler için...
 
Yıllarca basketbol maçlarında 4 sene tezahüratının anlamsızlığını anlatmak için dil döktük ama ne yazık ki taraftar hiçbir zaman vazgeçmedi bu tezahürattan.

Bugün Ankaragücü maçında Oktay Mahmuti ve oyuncularımıza yönelik tezahürat yapılmış. Evet tezat bir durum ama gel de mutluluktan dört köşe olma!..
 
Biliyorum maç günü gazla erken konuşmamak gerekir ama şöyle bir grubumuzdaki takımlara baktım.Eğer o kadrolarda değişiklik olmazsa,barca ve sienanın ardından 3. olmamız işten bile değil. Tek eksiğimiz tecrübesizlik klüp anlamında tecrübesizlik.Bunu da songaila-lakoviç-tutku-ender-shumpert gibi oyuncularla aşabiliriz.
 
Ev sahibi olduğumuz ilk maça kadar GS Store Euroleague armalı/temalı, kadrodaki oyuncularımızın isminin üstünde yazdığı ürünler çıkarmalı ve futbol forması ile maça gelme mümkün olduğu kadar azaltılmalı

her halde Pazarlama A.Ş.'dekiler bugün işe geldiklerinde bu konuda çalışmalara başlamışlardır diye umut ediyorum
 
Herkes küme düşme hattından Euroleauge'e diyor ancak o iğrenç skandaldan sonra takımı sahiplenen Cem Hocamız ve oyuncularımız ile takımı hiç yalnız birakmayan taraftarımız sayesinde bu ivmenin başlangıcı yakalandı. Bu takıma kim gelirse gelsin canını dişine takıp oynamasına hayranım. O kadar çok gururlandırıyorlar ki beni. Son 5-6 yıldır sadece Tolliverların felan olduğu dönemde bir ivme kaybı olmuştu. Ancak hep bir ileri gidiş hep bir ilerleme var. Daha da olacak İnşallah. Şampiyonluklar, final four'lar bizi bekliyor. Yeter ki böyle devam etsin. Canım Galatasaray. Heryerde seninleyiz!
 
Cem hoca'yı anmamak olmaz tabi. Zor günlerde görev almaktan kaçınmadı.

Asıl iş şimdi başlıyor, bir yere geldik ama önemli olan burada kalıcı olmaktır. Kulupte basketbol organizasyonun mutlaka gözden geçirilmesi gerekiyor.
 
20 Ekim 2011 Asseco Prokom - Galatasaray
27 Ekim 2011 Galatasaray - Unics Kazan
2-3 Kasım 2011 Montepaschi Siena - Galatasaray
9 Kasım 2011 Union Olimpija - Galatasaray
17 Kasım 2011 Galatasaray - FC Barcelona Regal
24 Kasım 2011 Galatasaray - Asseco Prokom
1 Aralık 2011 Unics Kazan - Galatasaray
7 Aralık 2011 Galatasaray - Montepaschi Siena
15 Aralık 2011 Galatasaray - Union Olimpija
21-22 Aralık 2011 FC Barcelona Regal - Galatasaray

Takviminizi ayarlamak için fikstürü koydum.Kocaeli'de okuduğumdan her maç gelemiyeceğim Abdi İpekçi'ye ama ya 17 Kasım'da ya da 7 Aralık'da maça geleceğim kesinlikle.Bu tarihi 2 maçtan en az birine geleceğim...
 
sabahtan beri ofiste bir yandan çalışıyorum bir yandan resmi site açılış sayfasına bakıyorum... tutku turnikeyi bırakıyor, arkada full tribünler ve fonda i feel devotion çalıyor garip ama tüylerim diken diken oluyor...
 
Bizi hayelcilikle itham eden kuşlara çok güzel kapak oldu.Bİrde bu grupda ilk dörde kalır turlarsak Türk basketbolunun lideri kimmiş herkez hatırlar.
 
Galatasaray Gazetesinden çok güzel bir yazı aldım okumanızı tavsiye ederim.

Bilmem farkında mıyız ama,Eurolig'deyiz !

Evet,Eurolig'deyiz !
2 sene önce ligin ortalarında mücadele eden Galatasaray,şu an Avrupa'nın en büyük liginde!

Kimin aklına gelirdi bu başarı ?
2 sene önce birisi çıkıp " Galatasaray Lig'de Final oynayacak,Avrupa'nın büyük ligine katılacak ! " dese heralde herkes " Hadi canım sende. " derdi.

Ama Galatasaray bunu başardı,Oktay Mahmuti ile,yüreğiyle,tırnaklarıyla kazıya kazıya,taraftarın gücü ve desteğiyle bunu başardı.

Bunun baş mimarı Oktay Mahmuti olduğunu inkar eden olmaz heralde.
Savunma sistemini oturtması,oyuna zamanında yaptığı mudaheleler,birlik beraberlik ruhunu takıma asılaması bızı bu gunlere getirdi.

Ama uzulerek gorduğum bi'şey var.
Ben Galatasaray Gazetesi Futbol Editoruyum,yani alanım Basketbol değil.
Fakat basketbolun,futbolun gölgesinde kalması kadar canımı acıtan bişey daha olamaz heralde.

Şu an futbolun Şampiyonlar Liginin basketbnl karşılığı olan Eurolig'deyiz ama gerek taraftarlarımız,gerek basının neredeyse umrunda değil.

Tamam olayı başından sonuna takip edenler,bızlerle bu heyecanı yaşayanlar var ama aynı olayın futbolda olduğunu düşünelim,ortalık nasıl olurdu.

Sizlerden beklentimiz futbolda Galatasaray'a değer verdiğınız kadar basketbolda da değer vermenizdir.

Çünkü onlar bu desteği sonuna kadar hakediyor,çünkü onlar son yıllarda futbolda yaşayamadığımız başarıları bize basketbolda yaşatıyor.

Çünkü onlar Mahmuti'nin aslanları,çünkü onlar ;
YenilmezArmada!
 
hala rüyada gibiyim. dün geceden beri yüzümde hiç eksilmeyen garip bir gülümseme, içimde bitmek bilmeyen bir kıpırtı, kafamda 12000 kişi önünde oynıyacagımız barcelona maçının hayali... adını koyamadığım tarifsiz bir mutluluk...
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır..
gecen sezon daha başlamadan, oktay hocanın geldigini duyar duymaz benchimizin arkasındaki en ön sıradan kombineyi aldıgımda, 1 sezon sonra euroleague maçlarını 2 metre mesafeden seyredecegimi düşünmemişdim:)
 
Biliyorum zamanı değil ama Ünal Özüak adlı güzide(!) spor yazarımız bugun yazmıski Galatasaray wildcarda
fransız kaldığı için bu elemeleri oynadı. Eğer 750 küsür ileti ve en az 300 mail atmaksa fransız kalmak bu yazar hangi ülkede yazarlık yaptığını düşünüyor ve nasıl bir hayalgücü var anlamak mümkün değil
 
Wild card muhabetti dönerken ortalıkda basketbol yazarlarımızın yavşayarak" Galatasarayın EL iç daha 4-5 senesi var" demelerini unutamıyorum bunlar ağızlarında çıkan kelimenin Galatasaray olduğunun farkına ne zaman varıcaklar merak ediyorum.
 
Wild card muhabetti dönerken ortalıkda basketbol yazarlarımızın yavşayarak" Galatasarayın EL iç daha 4-5 senesi var" demelerini unutamıyorum bunlar ağızlarında çıkan kelimenin Galatasaray olduğunun farkına ne zaman varıcaklar merak ediyorum.

Kaan Kural geldi aklıma ve onun bu konudaki abuk yorumları..
Galatasaray geçen seneden beri bir euroleague takımıydı..Bu ligde olmayı hakeden bir takımdı ve bunu bu sezon herkese kanıtladı zaten..Bu ligde çok başarılı olur ya da olmaz ama takımımız bu ligde olmayı dibine kadar hak ediyor..O yüzden de daha güçlü sponsorluk anlaşmaları beklerdim kendi adıma..

Bu arada asıl mesele şimdi başlıyor..Euroleague kalmak önemli ama asıl önemli olan orda kalıcı olabilmek ve kalıcı lisans alabilmek..
 

Üst