Eyüp Yıldız'ın Sakallarını Geri İstiyoruz!

Hangi halde daha yakışıklı?

• Sakalsızken dünyanın en karizmatik insanı

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Valla her türlü karizmatik Eyüp abi Mola bölümündeki konu bulamama sorununa Alperen çözüm getirmiş Eyüp abiye sarmış :) Benim oyum sakalsız hali ;)

Re: Eyüp Yıldız'ın Sakallarını Geri İstiyoruz!!!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bunuda gördüm ya bana ölüm yok artık :) :)

Alp kızılcık sopasını kaptım, Konya'ya doğru yola çıkıyorum 8)

Sen yeterki gel abi,ister kızılcık sopasıyla ister roketatarla. :)

Alperen, birde Eyubün gece güneş gözlüğüyle beyogluda dolaşırken çektiğim resmini verseydim sana?
Kesinlikle açık ara birinci olurdu:)

Vereyim mi kanka:)))

Murat Cantas' Alıntı:
Alperen, birde Eyubün gece güneş gözlüğüyle beyogluda dolaşırken çektiğim resmini verseydim sana?
Kesinlikle açık ara birinci olurdu:)

Vereyim mi kanka:)))

Gönder abi,yalnız sakallı olursa sevinirim. :)
Bir de güya o nur cemalini gösterecek beyefendi bize,Konya'ya gelmedi Ankara'ya da gelmeyecekmiş. :(

Kayseri'deki maçta son periyot sırf Eyüp abiyi çekti kamera.Sakallı olsaydı facebookta fan grupları açılıp kızlar dolmuştu şimdiye. :) Yapma etme abi bırak sakalları. :)

Bu topic lağvedilsin, bu topiği açan ve bu topiğe yazanlar yargılansın :p :p :p

SAKAL KESME ÖZGÜRLÜĞÜM ELİMDEN ALINAMAZ :p

Abi bu forumda demokrasi olduğunu bir kez daha ispatlamak için eline iyi bir fırsat geçti. 28 kişi sakallı Eyüp Yıldız, 8 kişi sakalsız Eyüp Yıldız demiş. Lütfen çoğunluğa uy ve şu sakalı bırak... :)

Eyüp..

Senin durumun çok vahim dostum..

Topiği başından bu yana tekrar incele, cins - i latif olarak tek yazan Saadet Ünal.. O da zaten kızkardeşin sayılır..

Seni ağzında pipo, elinde baston, gözünde gözlük TV 'de iddaa programında yorum yaparken hayal ettim bir an..

Etrafında hayran kitlen, ama hepsi ademoğlu..

Merak etmeyin gençler o esnada Eyüp Abiniz..

Sakallı, sakallı.. :)

K. Porazan