Ezel

Merve Durgut' Alıntı:
Bir ihtimAl daha varrr =))
Harikaydı.. =)

Dizi ağır ilerliyor eleştirilerini bir kenara bırakırak bu güne kadar yapılmış ender iyi dizilerden birisidir, kim ne derse desin. Dayı'nın oyunlarını çözmek ve önceden anlamak imkansız, bir çoklarının birleştiği olaya bende katılıyorum. Sanırım en güzel bölüm olarak kafaya oynardı dünkü bölüm.

Serdar'ı yaşatanında Cengiz olduğu ve ona "hocam" diye hitap ettiğini anladık, bence Cengiz'de boş adam değil sadece bir gömlek küçük Ezel'den. Dayı'nın, " Sen kendin için yalvarırsın, ben sevdiklerim için yalvarırım." sözüde çok güzeldi.

Ve son güzelde tabii ki "Bir İhtimal Daha Var" şarkısıydı.. Büyüksün Ramiz Dayı, büyüksün Ezel ekibi..
 
Üç haftadır konuya ileti atılmamış. :) Dün maçı izledim. O moral bozukluğunun ardından Ezel'i izledim. İlaç gibi geldi doğrusu. Diziye Burçin Terzioğlu katılmış dayının kızı olarak. Oyunculuğunu beğendiğim biri zaten, iyi olmuş gerçekten. Dayı ile Ezel'in arası bozulabilir gibi bir hava vardı. Ne olacağını merakla bekliyorum doğrusu.

İyi polis, kötü polis, çirkin polis. :)
 
Maça gittiğimden ilk 10-15 dakikasını kaçırsamda YouTube'dan izleyerek kapattım o açığı. Dünde güzeldi, iki haftalık aradan sonra özlemişiz biraz..

Oyunun içinden bir oyun çıkarak yine şaşırtıyor ki artık bu gelenek haline geldi, kalitede epey yüksek. Başladığından bu yana hiç düşürmediler..

Haftayı merakla bekliyoruz.
 
Barış Şişman' Alıntı:
Maça gittiğimden ilk 10-15 dakikasını kaçırsamda YouTube'dan izleyerek kapattım o açığı. Dünde güzeldi, iki haftalık aradan sonra özlemişiz biraz..

Oyunun içinden bir oyun çıkarak yine şaşırtıyor ki artık bu gelenek haline geldi, kalitede epey yüksek. Başladığından bu yana hiç düşürmediler..

Haftayı merakla bekliyoruz.

Kesin ara girer 2 hafta :)
 
Ne bölümdü ama. Ezel intikamını almaya başlıyor. Ama, tatmin oluyor mu tartışılır. İntikam sırası Eyşan'da. Bakalım, ondan nasıl intikam alacak?
 
Bence intikamını almaya başladı bile Yiğit. Bahar´ın geleceğini bile bile Eyşan´la öpüşmeye başlaması, oğlundan sonra hayatında en çok değer verdiği kişinin yanından uzaklaşmaya başlamasına neden olacak.

Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, mahkumiyet kararının ardından Ezel annesinin yanına giderken, duvarında "GS 16" yazılı evi bir evi uzun uzun gösterdi. Keşke "Gerçekleri Tarih Yazar..." yazılsaydı evin duvarına. : )
 
Bence bilerek yakalanmadı Bahar'a ama kapıyı açık bırakma olayı az da olsa bir ihtimal var diyor. Gün geçtikçe Cengiz'e acımaya başladık, öyle bir kurgu ile ilerliyorki her şey oyun..

Normal final sahneleride harika, millet bu finalleri sezon finali olarak kullanırken bunlar bölüm sonu olarak yayınlıyorlar, yani eğer normal bölüm sonu bunlar ise sezon finallerinde ne yapacaklar çok merak ediyorum. Ezel'in Serdar'ı uyandırdığı sahnede güzeldi ayrıca, bu bölümde Serdar'ın diğer isimlerini öğrendik. Serdar aslında yabana atılacak bir karakter değil, onunda kafasında tilkiler dolaşıyor. Son sahnede de Cengiz'in yanına gidip "gerçekleri anlatacağım sana" dedi.. İleride kilit bir adam olacak gibi, şimdi birşeyler açıklamasa bile ileride muhakkak onunda eli güçlenecektir.

Birde yabancı dizi kalitesinde seyrediyor dizi, tamam çok yabancı dizi izlemem ama belli bir kalitede olduklarını ve bizden kat ve kat üstün yapımlar çıkarttıklarını biliyorum ancak Ezel tam anlamı ile bu kaliteyi yakalamış durumda. Öyle güzel kurgulanıyor ki ister istemez sizde beyin yoruyorsunuz olaylara, beklenmeyen birşey olduğunda hass.. çekiyorsunuz tam anlamıyla. =)
 
Ezel, gerçeği Bahar'a anlattı. Şimdi Bahar'ı kendi tarafına mı çekmeye çalışacak? İntikamın bir aracı da Bahar mı olacak, göreceğiz. Ya da Bahar, Ezel'in anlattıklarına inanır mı, bu da başka bir sorun.
 
Ne bölümdü be! Resmen dağıttı valla, bu kadar duygusal bir bölüm beklemiyordum hiç..

Ezel'in sahildeki banka oturup ağlaması çok güzeldi, bu adam harbi harika bir oyuncu. Adam neredeyse hüngür hüngür ağladı o sahnede - ki bence gerçek göz yaşlarıydı onlar ), bazıları görsünde oyunculuk nedir öğrensin. Kimileri 7-8 senedir aynı projede yer almalarına karşın bir kez "adam" gibi ağlama sahnesi çekemiyor, harbiden çok geliştirdi kendisini Kenan..

Bölüm sonlarına diyecek söz bulamıyorum artık, her defasında diyorum normal bölüm sonu böyle ise sezon finallerinde ne yapacaklar çok merak ediyorum. Bence Bahar bir şekilde affedecek Ezel'i, ilk başlarda belki süründürür ama sonrasında o da dayanamayacak. Bir şekilde de birlikte olacaklardır..
 
Bencede silah boş, Ali yine sadakat'ini ölçüyor Tefo'nun. Bu arada son bölümde yavaş yavaş Dayı'nın hikayesine girdiler, o holding'te kim olacak merak ediyorum. Umarım diziye dahil olacak kişi kalitelidir..
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Kamil öldü herhalde,Ali'de ölürse bırakırım diziyi.

ali ölmemeli fakat ezelin amacı için ölmesi gerekebilir.yada ali ölmeyip ezel ile birlikte bu converse li adama karşı olabilirler.kamilde 4 kurşundan sonra ölsün artık onun yerinede tefo döner galiba.
 
Bu nasıl bir bölümde yahu, resmen sezon finali gibiydi? Valla şöyle dizi böyle dizi diyordum her zaman ama harbiden bu dizinin üzerine bir Türk yapımı izlemez bu gözler, KV'nin ilk iki sezonunun çok kaliteli yapım olduğunu söyler dururdum ama şu kısacık zamanda bile çok büyük bir yapım olduğunu son bölümde yine gözlere sokmayı başardılar.

Bir an resmen acaba sezon finali mi lan bu diye düşünmedim değil, belki de en baba bölüm buydu. Hemen hemen saçma hiç bir sahne yoktu bölümde..

Kamil bence bu sefer ölecek -ki convers'li psikopat imzasını da attı. ( İki kurşun direk, üçüncü ise yerde ) - ama Ali'nin vurulduğunda ve gözlerini kapadığında resmen has's... dedim. Ali'yi umarım öldürmezler, ölmemeli bu büyük adam. Hem oyunculuk açısından hemde karekter bakımından ölmemesi gerekir. Tamam her şeyde bir ters köşeye yatırıyor senaristler ama bu sefer başka türlü yatırsınlar ya da saçmalasınlar..

Barış Falay'a da ayrı bir paragraf açmak gerek. Gerçekten çok büyük oyuncu, Aliye diye bir dizide de oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bizimkiler izleyince bizde mecburen bakmak zorunda kalıyorduk ve orada da çok beğeniyordum Falay'ı. Son bölümde resmen döktürdü, helal olsun valla.. Ayrıca Ezel'in itiraf sahneside çok sağlamdı, öyle güzel oynadılarki sahneye hayran kaldım.

Cengiz ve Mert'te döktürdüler. Mert'in uzun zaman sonra bu kadar güzel oynadığını gördüm, hele Cengiz'e herşeyi söylerken ki jest ve mimikleri tam oturmuştu. O kadar çok şey var ki yazmakla bitmez, sanırım bu sezon bir iki bölüm daha devam eder. Mümtaz'da artık gerçekleri duydu, bir şekilde Cengiz ve aile arasındaki olayları bağlayacaklardır.

Son olarak Dayı'nın Eyşan'a söyledikleride çok güzeldi, Eyşan'ı tam anlamı ile hem mal hemde rezil etti.

Ha bu arada unutmadan bizim Türk Telekom Arena'ya da selam çaktılar iki sahnede, yeni mabed tüm ihtişamı ile herkesin gözüne sokuldu, büyüksün Ezel! 8)
 

Üst