Facebook :)

18 Ekim 2007 perşembe saat 18:10 itibariyle 104 üyemiz var.Facebook'a üye olmamış yada üye olup henüz GSbasket.org grubuna katılmayanlara duyrulur :)

Benim için son günlerin baş belası. :)

Her yerde (gazetelerde, televizyon kanallarında) reklamı var. Neredeyse bilmeyen kalmadı.

oldukça gereksiz gördüğüm site..

yerli yersiz ilkokul ve bolca lise arkadaşları çıkıyor insanın karşısına ama 1-2 muhabbetten ileri gitmiyor konuşma..ee neler neler yapıyorsun derken bitiyor muhabbet..gereksiz bir site işte üye olmayın boşuna..burdan var 3-4 kişi..işte X ti işte Özlemdi,oyalanıp duruyolar oralarda.

Levent ÖKTENER' Alıntı:
oldukça gereksiz gördüğüm site..

yerli yersiz ilkokul ve bolca lise arkadaşları çıkıyor insanın karşısına ama 1-2 muhabbetten ileri gitmiyor konuşma..ee neler neler yapıyorsun derken bitiyor muhabbet..gereksiz bir site işte üye olmayın boşuna..burdan var 3-4 kişi..işte X ti işte Özlemdi,oyalanıp duruyolar oralarda.
Facebook da da yok mu Kobeci abi.Seni başkası açmaz :D

Leventciim sen niye üye oldun peki o siteye
daveti de sen yolladın bana attırma bana burdan konuşma loglarımızı
hööööööööööööööyt :p

levozlemdk2.jpg

;)

uye olalı 1 saat cıvarı olmasına ragmen 9 yıl oncekı arkadasımı buldum.guzel bısey sevdım ben bunu kesınlıkle neyse ben aramaya devam edeyım :p

özlemcim sana gecen gün leventle ne alaka demiştim ya.. işte aynı noktaya takılmışız arda ve muratla ..
eheheheh

Bu facebook çılgınlığı kelimelerle tarif edilemez :D

Facebook hesabım olmadığı zamanlar inanılmaz ağır eleştiriler alıyordum. Eleştrilerin çoğu bilgisayarcı olduğun halde nasıl olur da Facebook hesabın olmaz şeklindeydi. Her bilgisayarcını her bilişimcinin facebook hesabı olması gerekmiyor ille de.

Ancak yoğun ısrarlar sonucu bir hesap oluşturuldu!