Facebook :)

Anılan site hakkında Tempo dergisinin yayınladığı araştırma yazısı ilginç. Dünya nüfusunun ülkeler arası dağılımında dikkat çekici bir sırada olmamamıza rağmen bu siteye en fazla üyesi olan ülkeler sıralamasında ilk 5´te yer almak da ayrı bir araştırma konusu olmaya değer.

11 senedir görmediğim arkadaşlarımı bulunca bu siteyi sevmeye başladım :)

Ayrıca Dee Brown'un arkadaş listesine bakmanızı şiddetle öneririm :D

birde arkadaşlarımın soyadını hatırlasam tam süper olucak
8 sene öncesinin 5/C sinden sadece 7 kişiyi hatırlayabildim :? :?
Ve sadece birini bulabildim üye olarak
Erken Bunama :p

Mert , sana arkadaşlarını bulman için bir öneri.Eğer soyadlarını hatırlayamıyorsan mezun olduğun yada okuduğun okulun adını gruplara yaz , mutlaka okulun adına açılmış bir grup vardır.Oradan üyelere daha rahat ulaşabilirsin ;)

Abi lisedeki okulumun grubana katıldım
Orda bir sıkıntım yok.Zaten hep temas halindeyim onlarla
Ama bu ilkokul arkadaşlarımda sorun var
İlkokulu okuduğum okulun grubuna girdim hepsi 40lı yaşlarda :shock:
Keşke herkes hangi okuldan mezun olduğunu ve mezuniyet yılını yazsa
Niye hep Information bölümleri eksik bırakılır anlamış değilim :? :?

İnanılmaz süper bir şey bu facebook. Ben de birkaç gün önce üyelik aldım ve takıldım çıkamıyorum. Sanırım bütün dünya üye bu facebook'a :)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":193o0awt]Ben ,henüz üye olalı 5 dk oldu.Sanırım 198.üyeyim.En üstte benim resmim var 8) Şimdi bakalım kimleri bulacagım. :)

bende 198 im nasıl olcak :D[/quote:193o0awt]Adamım,bir kişi gruptan ayrılmış olabilir.Ne yani ben yalan mı söylüyorum? ;)

Yiğit Pazar' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":j3ihv6o1][quote="Yiğit Pazar":j3ihv6o1]Ben ,henüz üye olalı 5 dk oldu.Sanırım 198.üyeyim.En üstte benim resmim var 8) Şimdi bakalım kimleri bulacagım. :)

bende 198 im nasıl olcak :D[/quote:j3ihv6o1]Adamım,bir kişi gruptan ayrılmış olabilir.Ne yani ben yalan mı söylüyorum? ;)[/quote:j3ihv6o1]

nnnevet yalan söylüyorsun... :D

neden sinirlendinki anlamadım

Galatasaray Basketbol Takımı Avrupada Tamam Devam Maçına Çıkıyor

başlığını açtım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum.

:) Adamlar uyanık para paraya demiyorlar ;) 1 ayda yüzde 448 artmış Türkiye'de ki üye sayısı . Sanırım ne görürsek saldırmak gibi bir huyumuz var :?