G
Guest
Misafir
avustralya da çok sağlam çıktı ama ben maçı canlı izledim
adamlar hakkaten iyi takım
denizz' Alıntı:avustralya da çok sağlam çıktı ama ben maçı canlı izledim
averaj sistemi nasıl olucak bilmiyorum ama sanırım genel averaj dikkate alınacak. grup maçları tamamlandıktan sonraki eşleşmeler ise çaprazlama kuralına göre belirlenicek. yani örnek olarak A1-B4, A2-B3 eşleşicek. öyle gidiyor işte. çaprazlama kuralına göreugurcan' Alıntı:benim sorum bi kaç sorum olcak.averaj sistemi nasıl olcak?ikili averaj mı, yoksa tek maç üzerinden oynandığı için genel averaj mı? 2. sorumda; gruptan çıktıktan sonra eşleşmeler nasıl olcak?bilgisi olan varsa,bizlerlede paylaşsın lütfen
bilgin için teşekkürler.biz d grubuyla eşleşicez o zaman.emregs' Alıntı:averaj sistemi nasıl olucak bilmiyorum ama sanırım genel averaj dikkate alınacak. grup maçları tamamlandıktan sonraki eşleşmeler ise çaprazlama kuralına göre belirlenicek. yani örnek olarak A1-B4, A2-B3 eşleşicek. öyle gidiyor işte. çaprazlama kuralına göreugurcan' Alıntı:benim sorum bi kaç sorum olcak.averaj sistemi nasıl olcak?ikili averaj mı, yoksa tek maç üzerinden oynandığı için genel averaj mı? 2. sorumda; gruptan çıktıktan sonra eşleşmeler nasıl olcak?bilgisi olan varsa,bizlerlede paylaşsın lütfen
guard pozisyonunda gerçekten çok aksıyoruz ama şiimdilik kimsenin fazla dikkatini çekmiyor.hakan ın savunması iyi ama hucümda çok verimsiz.boş adamı bir türlü göremiyor.ender de hücumda hakana oranla başarılı.maçı daha iyi okuyor.ama savunmada zaman zaman aksıyor.engini fazla göremedik.onu heralde katar maçında filan oynatıcak.madem barıştan daha iyi, o zamanda hakan yerine filanda çok rahat oynayabilir.ARdaQue' Alıntı:Ender ve Hakan' ın aksadığı dakikalarda neden Engin' e şans verilmiyor; bunu da Tanjevic Paşa' ya sormak lazım.
Pek tabi ki takım maçlarını kazandığı sürece kendisine bu gibi eleştirisel sorular sorulmayacaktır ama eleştiri yapmak için illa ki yenilmek mi gerekiyor. Kazandığımız bir maç sonrası yanlışını görüp ileriki karşılaşmalarda tekrarlamasa daha iyi olmaz mı ...