Galatasaray'da yönetici vasfı taşıyan insan var mı ki?
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi turgay düşünsün falan diyoruz da Dün maça gelen Jordi'yi yöneticilerimizden kimse karşılamamış.Efendim yoğunluktanmış yazık gerçekten yazık. Adama kimlik bile sorulmuş girişte.
Nereye yazacağımı bilemedim. Kuban EL şampiyonu olursa bizim EL'ye katılmama ihtimalimiz varmış. Bilgisi olan var mı?
En uygun başlık burası sanırım
Munich courts rejects ECA and clubs requests?
Ben tam anlamadım hukukçu arkadaşlar aydınlatabilir mi ? Söz konusu mahkeme hangi mahkeme kararları avrupa çapında bağlayıcı mı ?
Ayrıca mahkmeden FİBA'nın klüpler istedikleri kupada yer almakta özgürlerdir açıklamasını yapmasını sağlamak gibi bir talepde bulunmuşlar yanlış anlamadı isem hali ile mahkemede red etmiş.İsteği mi yanlış anladım doğru anladı isem epey saçma bir talep gibi geldi bana (hani mahkeme idarenin eylemlerini hukuka uygunluk açısından denetleyebilir ama hukuka uygun olmayan bir idari eylemin ortadan kaldırılmasını talep etmek dısında idareye şunu yap diyebilir mi ) ayrıca öte yandan mahkeme FİBA'nın söz konsuu durum nedeni ile ceza uygulayamayacağını kabul etmiş yine yanlış anlamadı isem bu durumdada bu bağlayıcı bir karar ise ECA istediğini almış olmuyor mu aslında haber başlığındaki izlenimin aksine.
The ruling against FIBA and FIBA Europe sanctions - Eurohoops Eurohoops
Munich Regional Court rules against FIBA and FIBA Europe sanctions - News - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
Cem hocam burada daha doğru ve ayrıntılı birşeyler var sanırım bu sefer kafam karımasın diye hiç okumadan ilgilerinize sunuyorum
Kutay Hocam ..Okudum şimdi ve bir yer hariç anlaşılır bir yazı olmuş.Anlamadığım kısım, karardan alıntı yapılarak 250 bin para cezası ve 6 aylık bir hapis cezasından bahsedilmiş olan kısım.Ya ingilizcem yetmediğinden ya ilgili mevzuata hakim olmadığımdan ya da kararın bir kısmının alınmış olmasından geçici tedbir olarak bahsedilen bu cezaların ne konuda olduğunu anlayamadım.
Ama onun haricinde, bilgi vermek gerekirse; bu yazı Euroleague yönetiminin kendi sitesinde de yayınladığı açıklama. Bu yazı sportando'da Euroleague'in yaptığı başvurunun reddedildiği iddasının tam aksine.Özetle; 1)Fiba'nın Euroleague yarışmalarına takımları katılmaktan men edemeyeceği. 2)Takımların yapacağı eylemlerden milli takımların cezalandırılamayacağı 3)Fiba'nın klüpler ve fedarasyonlara karşı tehdit ve baskı uygulayamayacağı 4)Fiba'ya uyum sağlayarak hareket eden ülke federasyonlarınında hukuku çiğnediği yönünde bir karar verdiği yönünde.
Yakında FIBA'da bir açıklama yayınlar, karşılaştırdığımızda durum daha netleşir gibi gözüküyor.
Teşekkürler peki karaı veren organın yaptırım gücü ya da kararının bağlayıcılığı ile ilgili bir fikrin var mı gerçi üçüncü dünya değil oralar bir yerlerdeki gibi bir mahkemenin ak dediğine diğeri karar vs demiyordur sanrıım ama...