Fikstür Çakışmaları

Basket ve voleybol takımlarımız genelde aynı haftalarda iç saha maçları oynarken fikstürlerdeki çakışmalar oldukça can sıkıyor. Dikkatinizi çeken bu durumları yazabilirsiniz buraya, çünkü zaten o maçlara giden kişi sayısı az ve o maçların kemik kadrosu da aynı olduğundan iyice boş oluyor maçlar çakışmalarda.
 
TBL ve TVF resmi sitelerine göre önümüzdeki haftaki iç saha maçlarımız:

3 Kasım Cumartesi:

13:00 - Galatasaray - Ziraat Bankası
16:00 - Galatasaray MP - Olin Edirne

4 Kasım Pazar:

15:00 - Galatasaray - Kayseri Kaski
15:00 - Galatasaray Daikin - Eczacıbaşı Vitra

Büyük tezatlık var burada, voleybol ve basketbol maçlarımızın yeri değişmeli ki aynı salonda art arda 2 gün üst üste maçlar izleyebilelim. Basket takımlarımız Abdi İpekçi'de Cumartesi, voleybol takımlarımız da Burhan Felek'te maçlarını Pazar oynamalı, belki faydası olur bu tarz başlığın, organize de olabiliriz özellikle sosyal medyada baskı yapabiliriz şube yetkililerine.
 
1 gün 2 maç uygulaması taraftara daha cazip geliyor.. Erkek maçına gelmek isteyen bir kişi, o gün kadın maçı varken onu da izlemek için geliyor.. Ayrı günlerde olduğunda seyirci sayısı ciddi anlamda düşüyor.. Örneğin TKBL'de Ceyhan'a karşı oynadığımız maçtaki kalabalığı, geçen sene hiç bir TKBL maçında göremedik.(FB Hariç).. Bu konuda sesimizi duyurmalıyız..
 
İki federasyon bi şekilde orta yolu bulmalı,mesela 17 Ekim günü Ankarada maçlar çakıştı voleybol takımı yalnız kaldı
 
İş federasyonlarda falan değil, iş yöneticilikte. Bu işleri yapabilecek bir yönetici göremiyorum bizim şubelerde. Birlik beraberlik diye bir şey yok.
 
Kesinlikle is yoneticilikte bitiyor, zaten salonlarin daha cok dolu olmasini ister federasyonlar, yonetim bastirsa olur bu isler o yuzden bu konularda sesimizi duyurmaliyiz.
 

Üst