Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Da Vincinin Şifresi süper bir konu ama filminden önce kitabını okumanızı tavsiye ederim zaten kitabı okuyunca filmin yönetmeni siz oluyorsunuz Ve zihninizde yönetmen koltuğuna oturuyorsunuz.Önce Kitap sonrada Filmi
çağan ırmak'ın son filmi "karanlıktakiler " gösterime girdi.. kendime bu filmi tavsiye ediyorum.. en kısa zamanda gitmek istiyorum.. belki yarın, belki yarından da yakın..
Bütün kültür sanat başlıklarını hızlıca bir gözden geçirdim, 5870 üyesi olan bir forumun sinemayla bu kadar alakasız görünmesi enteresan geldi. Belki de amaç edinilmemiş, forumca sahiplenilmemiştir. Neyse... Hiç olmazsa şu akıl dolu kısa filmi herkesin izlemiş olmasını dilerim. Paylaşarak basit ve pratik bir öneri yapmış olayım.
Çocuk sahibi olmak isteyenler ve bebek bekleyenler bu filmi kesinlikle bir kaç yıl ertelesinler, diğerleri ise sabrını test edebilir; We Need To Talk About Kevin / Kevin Hakkında Konuşmalıyız