herkezin kafadan haber yazmasını istiyorum bakalım neler çıkacak......
atmak SERBEST.....
atmak SERBEST.....
erenbekdemir' Alıntı:basketbolda küçülme sözlerinin damga vurduğu galatasarayda yönetim yine sağ gösterip sol vurdu taudan tiago Splitter ve sienadan terrel McIntyre alıp bombayı patlattı......
Bu inşallah gerçek olacakOkan BAKIR' Alıntı:Galatasaray uzun süredir uğraştığı Orta saha transferini tamamladı ve Chelsea?nin yıldız futbolcusu Deco'yu renklerine bağladı. Portekizli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
Deco yarın saat:19.00 da Atatük havalimanında olacak.
Okan BAKIR' Alıntı:Messi Sivasspor'a transferini değerlendirirken ''bu transferden dolayı çok mutluyum.Ben doğuştan Sivasspor'luyum'' dedi.
Okan BAKIR' Alıntı:Evet transferde Ronaldo bombasını patlatan Sivasspor'un Messi'yle her konuda anlaştığı Barcelona'yla bonservis konusunda bir kaç ufak pürüz kaldığını bunuda Hayrettin'i barcelona'ya vererek hallettiklerini açıkladı.
Messi Sivasspor'a transferini değerlendirirken ''bu transferden dolayı çok mutluyum.Ben doğuştan Sivasspor'luyum'' dedi.
erenbekdemir' Alıntı:Okan BAKIR' Alıntı:Evet transferde Ronaldo bombasını patlatan Sivasspor'un Messi'yle her konuda anlaştığı Barcelona'yla bonservis konusunda bir kaç ufak pürüz kaldığını bunuda Hayrettin'i barcelona'ya vererek hallettiklerini açıkladı.
Messi Sivasspor'a transferini değerlendirirken ''bu transferden dolayı çok mutluyum.Ben doğuştan Sivasspor'luyum'' dedi.
bu haberden 2 saat sonra kayserispor dan yapılan açıklamaya göre bonservisinin kayseri ekibi tarafından alındığı bildirildi..bunun üzerine messi ölürümde kayseride oynamam dedi.bülent uygunun messiye sen sivas palace da kal ben halledicem dediği son sızan haberler arasında...
:ehue :ehue el oğlu yapıyor abiErdem Akkaş' Alıntı:Barça storelarda arkasında matador Bülent yazan deri ceket satışlarına başlanmış..satışların gayet iyi olduğu ve avrupadan yoğun talep olduğu kulüp pazarlama direktörünce açıklandı