Flaş Haberler

Re: Flaş Haberler...

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Cristiano Ronaldo Sivas'ta

Sivas'tan otobüsle Lizbon'a giden Bülent Uygun Ronaldo transferini bitirdi.
Dönüşte açıklama yapan Uygun
-''3 gün gitmem sürdü ama değdi'' dedi

Henüz Real Mafridle 95milyon Euro karşılığı anlaştığı iddia edilen Ronaldo Sivasspor'un devreye girmesiyle ''Türkiye'ye gideceğim'' açıklaması yaptı nedeni ise gayet mantıklı
-''Şampiyonlar liginde forma giymek istiyorum'' dedi ve Bülent Uygun'a hayranım diye söüzünü bitirdi

FOTOSPOR :ehue

Galatasaray uzun süredir uğraştığı Orta saha transferini tamamladı ve Chelsea?nin yıldız futbolcusu Deco'yu renklerine bağladı. Portekizli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
Deco yarın saat:19.00 da Atatük havalimanında olacak.

basketbolda küçülme sözlerinin damga vurduğu galatasarayda yönetim yine sağ gösterip sol vurdu taudan tiago Splitter ve sienadan terrel McIntyre alıp bombayı patlattı......

erenbekdemir' Alıntı:
basketbolda küçülme sözlerinin damga vurduğu galatasarayda yönetim yine sağ gösterip sol vurdu taudan tiago Splitter ve sienadan terrel McIntyre alıp bombayı patlattı......

Bu iki haberde çok güzel. Çok sevindim. :ehue

FLAŞ............FLAŞ..............FLAŞ

MEHMET TOPUZ GALATASARAYDA

Fenerbahçe ve beşiktaşın kapışamadığı oyuncu mehmet topuzu GALATASARAY alarak büyük bomba patlattı.Bonservisi fenrbahçede olan milli oyuncu yaşanılan olaylar sonrası fenerde oynamam lafları sonrası buna çok kızan aziz yıldırım fenerde oynamassan beşiktaştada oynamazsın ldiyerek bonservisi ümit karan ve mehmet güven karşılığı galatasaraya verdi daha sonra mehmet topzula da bir görüşme yapan adnan sezgin başka yolunun olmadığı mehmet topzula anlaşarak sözleşme imzaladı

yarın basın toplantısı var

Okan BAKIR' Alıntı:
Galatasaray uzun süredir uğraştığı Orta saha transferini tamamladı ve Chelsea?nin yıldız futbolcusu Deco'yu renklerine bağladı. Portekizli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
Deco yarın saat:19.00 da Atatük havalimanında olacak.
Bu inşallah gerçek olacak ;)

Evet transferde Ronaldo bombasını patlatan Sivasspor'un Messi'yle her konuda anlaştığı Barcelona'yla bonservis konusunda bir kaç ufak pürüz kaldığını bunuda Hayrettin'i barcelona'ya vererek hallettiklerini açıkladı.
Messi Sivasspor'a transferini değerlendirirken ''bu transferden dolayı çok mutluyum.Ben doğuştan Sivasspor'luyum'' dedi.

Okan BAKIR' Alıntı:
Evet transferde Ronaldo bombasını patlatan Sivasspor'un Messi'yle her konuda anlaştığı Barcelona'yla bonservis konusunda bir kaç ufak pürüz kaldığını bunuda Hayrettin'i barcelona'ya vererek hallettiklerini açıkladı.
Messi Sivasspor'a transferini değerlendirirken ''bu transferden dolayı çok mutluyum.Ben doğuştan Sivasspor'luyum'' dedi.

bu haberden 2 saat sonra kayserispor dan yapılan açıklamaya göre bonservisinin kayseri ekibi tarafından alındığı bildirildi..bunun üzerine messi ölürümde kayseride oynamam dedi.bülent uygunun messiye sen sivas palace da kal ben halledicem dediği son sızan haberler arasında...

erenbekdemir' Alıntı:
Okan BAKIR' Alıntı:

bu haberden 2 saat sonra kayserispor dan yapılan açıklamaya göre bonservisinin kayseri ekibi tarafından alındığı bildirildi..bunun üzerine messi ölürümde kayseride oynamam dedi.bülent uygunun messiye sen sivas palace da kal ben halledicem dediği son sızan haberler arasında...

kayseriden yapılan son açıklamaya göre bonservis bedeli olarak 300 kg pastırma 50 kg ev yapımı mantı verilecekmiş

Bülent Uygun trasferi bitirmek için deri ceketlerinden Barcelona başkanına,Messiye ve menejerine verip transferi bitirme aşamasına gelmiş Dipnot=Messi Bülent Uygun'a imrendiğini söyleyerek
-Bende bir gün deri ceket giyeceğim
demişti :)

Flaş Flaş Flaş..
Sivasspor'un basketbol şubesi Sivasspor eti puf,Los Angeles Lakers'dan Kobe bryant'ı transfer etti.
Kobe transferi değerlendirirken;''Her basketbolcunun hayalinde olduğu gibi bende Sivasspor ETİ PUF'ta oynamayı çok hayal etmiştim.Hayalim gerçek oldu''dedi.

İNTİKAM.........

bugünlerde beşiktaşlı taraftarlar kura çekimi yaklaşırken çok heyecanlı taraftarlar forumlarda özellikle karşılarına liverpoolu istediklerini ve 8-0'ın rövanşını alacaklarını bildirdi.......

barcelona ve chelsea nin peşinde koştuğu olağanüstü yetenek ibrahim üzülmez ''o maçta ben yoktum şimdi ben varım! ayrıca onlardan daha güçlüyüz mutlaka yeniceğiz dediği öğrenildi''

Barça storelarda arkasında matador Bülent yazan deri ceket satışlarına başlanmış..satışların gayet iyi olduğu ve avrupadan yoğun talep olduğu kulüp pazarlama direktörünce açıklandı :)

Erdem Akkaş' Alıntı:
Barça storelarda arkasında matador Bülent yazan deri ceket satışlarına başlanmış..satışların gayet iyi olduğu ve avrupadan yoğun talep olduğu kulüp pazarlama direktörünce açıklandı :)
:ehue :ehue el oğlu yapıyor abi :)

Sezon'un 22.Haftasındaki Beşiktaş-Galatasaray maçının 3-0 (Goller: Deco 27',61' 90') Galatasaray'ın üstünüğüyle bitmesiyle beraber Beşiktaş tribünleri ''Tüpçü başkan istemiyoruz'',''Yıldırım Demirören'' istifa gibi sloganlarını attı. Maçtan sonra Yıldırım Demirören istifa ettiğini açıkladı.

ŞOK ŞOK ŞOK
Rijkaard olayı bitridi . Barca daki tariğiylle 4 3 3 oynatıcak olan Rijkaard 3 forfet almassanız çeker giderim dedi yönetim 2 tane alırız en fazla diyince Rijkaard tam gidiyordu sonra Adnan Polat dur abi şaka yaptık gel hemen nereye böle dedi istediğin forvet olsun dedi ve bombayı patlattı
Drogba aslan oldu. Adnan polat bombayı patlattı ve ilk forvet ismini açıkladı Drogba . 2 oyuncu yolda dedi. Rijkaard kapıdan döndü.

Barça Bombayı Patlattı !

Ünlü İspanyol gazetesi Marca'nın dünkü sayısında yayınlanan haber Barcelonalı taraftarları heyecanlandırdı.

Real Madrid'in Christiano Ronaldo ve Kaka transferlerinin ardından büyük bir yıldıza imza attırarak İspanyada bomba patlatmayı hedefleyen Başkan Juan Laporta aradığı yıldızı Türkiyede buldu.

Son yılların en önemli transferini yapmak isteyen Laporta Fenerbahçeli Ali Bilgin'e 6 yıllık bir teklif yaptı.Ayrıca ünlü yıldızın kulübü Fenerbahçeye ise tam 140 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Bunun üzerine ulaştığımız Ali Bilgin ise "İki kulüpte anlaştıktan sonra benim için problem yok.Seve seve Barcelona'da forma giyerim" dedi.