Flaş Haberler

ali bilgin mikrofonlara benim ailem barcelonalı bende doğuştan barçalıyım ayrıca abim bana küçükken ilk forma olarak barcelonanın formasını almıştı diyerek transferi ne kadar arzuladığını söyledi........

yorumcular ise ali bilginin yerinin çok zor dolacağını belirtti...fenerli taraftarlar çılgına dönerek devre arası neden 200 milyon euroluk man city teklifini geri çevirdiniz diyerek yönetimi topa tuttular....

Ali Bilgin'in Barcelona'ya transfer olması üzerine Barcelona taraftarlarının kombinelere yoğun ilgi gösterdiği ve Barça Storelarda Ali Bilgin ürünlerinin yok satıldığını açıklayan Laporta ;
"Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek.Bundan sonraki hedefimiz genç yetenekleri takımımıza kazandırmak." dedi.

Yönetimin genç yetenek olarak Baki Mercimek ismini düşündüğü ve transferin an meselesi olduğu öğrenildi.

Özlem Nokta' Alıntı:
Hepinizin ya Fotogol yada Efsane Fotospor okuduğu ne kadar da belli :D
Hergün kaçırmadan okuyorum abla bir süreden sonra bağımlı oluyorsun :) :)

Sol kanat arayışını sürdüren Chelsea de rota İbrahim Üzülmeze çevrilmiş..Futbol şube sorumlusu thomas Mike ye tam yetki veren Chelsea başkanının şmdiden 10 milyon euroyu gözden çıkardığı artı yetiştrme parası kaptanlık parası saç parası derken toplamda 15 milyon euro vermeye hazır oldukları ve ne olursa olsun takıma kazandırılması gerektiğini belirtti..muhabirimize röportaj veren İbrahm Üzülmez küçükken Chealseyi tuttuğunu belirtti

kaynak:sha (sallama haber ajansı.)

Dün arkadaşlarla halısahadaydık ve bir arkadaşımız 10 maçtır forvette oynamasına rağmen ilk kez gol attı :ehue

Bizim arkadaşlar da forumda onun transfer haberlerinden oluşan bir geyik yumağı oluşturdular ben de sizinle onu paylaşacağım :)

G.N.A.: Ajanslardan geçilen son haberlere göre dünkü maça geçerken tanık olan ManU scoutları Kadir Yaz'dan etkilenmişler. Ancak Kadir Yaz'ın tercihini Sakaryaspor'dan yana kullanıcağı belirtildi.

B.H.: Kadir Yaz'a Real Kancası !

Bu sezon kesenin ağzını açan Real Madrid'in, Kaka ve Ronaldo'dan sonra ultrAslan Marmaraspor'un yıldızı Kadir Yaz'a talip olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün Kadir için 150 milyon doları gözden çıkardığı bildirildi. Kadir Yaz'ın da Madrid'de forma giymeyi çok istediği, çocukluğundan bu yana Real Madrid'li olduğu, ancak kendisine sunulan yıllık 12 milyon dolarlık teklifi yetersiz bulduğu ifade edildi.

G.N.A.: Ortaya atılan bir başka iddia ise Kadir Yaz'ın seneye Galatasaray'da sağ bek olarak görev alıcağı oldu. Sonradan olma değil anadan doğma Galatasaraylı olduğunu belirten Kadir Yaz Kocaelispor'un teklifine sıcak bakıyor.

H.E.: kadirin menejerinden alınan habere göre Kadir ben 3 büyük takım veya bir dünya takımını tutmak zorundamıyım ben sakaryasporluyum demiş...

B.H.: Kadir Körfez'de !

Taner Gülleri'yi İBB'ye kaptıran Kocaelispor, Real Madrid'le anlaşmak üzere olan Kadir Yaz'ı son dakikada renklerine bağladı. Kadir Yaz haberi doğrularken damarlarımı kesseniz kanım yeşil siyah akar, hayallerim gerçek oldu, taraftarla kucaklaşmak için sabırsızlanıyorum şeklinde konuştu.

Sakaryasporlu taraftar grubu "Tatangalar" ise grubun sitesinde yaptıkları açıklamada, Kadir Yaz'ın bir daha Sakarya topraklarına ayak basmamasını, bunun kendisi için iyi olmayacağını söyleyerek futbolcuyu tehdit etti.

Futbolcuyla ön protokol imzaladıklarını iddia eden Real Madrid yönetimi ise FIFA'ya yaptığı itirazdan sonuç alamayınca Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurdu.

G.N.A.: Son alınan haberlere göre Kadir Yaz'ın Kocaelispor'da oynama ihtimalinin zora girdiği öğrenildi. Daha önceki röportajlarında 'benim futbol idolüm , abilerim Sabri Sarıoğlu ve Musa Kuş' açıklamalarında bulunan Kadir Yaz'ın transferini gerçekleştirmek için Kocaelispor'un bu isimlerle bağlantıya geçtiği ve Kadir Yaz'a takımda oynaması halinde bonus olarak Playstation 3 + iki tane kırmızı renkli puf + 3 orjinal oyun önerdiği belirtildi.

Gelişmelerle karşınızda olmaya devam ediceğiz.

UMHA - uA Marmara Haber Ajansı

B.H.: Kadir Yaz'a Milli Davet !

A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim, Kadir Yaz'ı takımda görmek istediğini ancak kendisinin daha önce Mozambik 18 yaş altı milli takımında oynamasının sorun olabileceğini, bu sorunu çözmek için federasyonu göre davet ettiğini söyledi.

Kadir Yaz ise teklifin kendisini onurlandırdığını ancak gönlünün Mozambik'ten yana olduğunu söylerken, tarafların anlaşması halinde ay yıldızlı formayı da gurula giyeceğini açıkladı.

H.E.:

imzakadir.jpg

G.N.A.: Ve Kadir Yaz Kocaelispor'da!

Kocaelispor yöneticileri dün gece geç saatte Kadir Yaz'ın transferini bitirdi! Sabri'nin yoğun çabaları sonucu Kadir'in ikna olduğunu belirten yöneticiler bugün imza törenini gerçekleştirdiler. Fotoğraflar birazdan burada!

G.N.A.:

yazyazyaz3.jpg

G.N.A.: Hodrimeydan (Kocaelispor Taraftar Grubu) bu transferi kendi sitesinden ' KADİR YAZ'IM KADİR YAZ'IM FENERE ... ...' başlığı ile duyurdular..

H.E.: Kocaelide Şenlik Havası!!!

Kocaelispor dünyaca ünlü Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi büyük takımların elinden Kadir'i kaptı. Şehirde büyük kutlamalarla karşılanan Kadir Yaz'ın şerefine 40 kurban kesildi...

Halk bu günün resmi tatil olması için valiliğe başvurdu...

SON DAKİKA!

MALDONADO YUVADAN UÇTU

1.5 yıldır başarı ile Fener forması giyen Maldonado'nun menejeri Figer Londra ekibi Arsenalle her konuda anlaştıklarını açıkladı. Bu haberi duyan Arsenal taraftarı Londra hava alanında nöbet tutmaya başladı. Arsen Wenger'in, Maldonado'yu fenerbahçe idmanlarında uzun süredir takip ettiklerini, özellikle yana ve geriye doğru giden paslarından çok etkilendiğini, bu transferin Arsenal üzerindeki ölü toprağını atacağını söylediği ifade edildi. Maldonado'nun ise, Fenerden ayrılacağı için çok üzgün olduğunu ancak bir gün Türkiye'ye dönerse tekrar oynayacağı takımın sadece Fenerbahçe olacağını açıklaması bekleniyor.

GELİŞMELER BİRAZDAN!!

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
SON DAKİKA!

MALDONADO YUVADAN UÇTU

1.5 yıldır başarı ile Fener forması giyen Maldonado'nun menejeri Figer Londra ekibi Arsenalle her konuda anlaştıklarını açıkladı. Bu haberi duyan Arsenal taraftarı Londra hava alanında nöbet tutmaya başladı. Arsen Wenger'in, Maldonado'yu fenerbahçe idmanlarında uzun süredir takip ettiklerini, özellikle yana ve geriye doğru giden paslarından çok etkilendiğini, bu transferin Arsenal üzerindeki ölü toprağını atacağını söylediği ifade edildi. Maldonado'nun ise, Fenerden ayrılacağı için çok üzgün olduğunu ancak bir gün Türkiye'ye dönerse tekrar oynayacağı takımın sadece Fenerbahçe olacağını açıklaması bekleniyor.

GELİŞMELER BİRAZDAN!!

Bir Arsenal tarafatarı olarak çok sevindim bu transfere. Takıma çok katkısı olacağına eminim. Hayırlı uğurlu olsun değil mi Tugay
:ehue :ehue

yankılar sürüyor...........

maldonado transferinin avrupada yankısı dinmek bilmiyor..havaalanında 55000 bin gunner ın karşıladığı süper yıldız mikrofonlara türkiyede gol ve asist kralı oldum aynı başarıyı tekrarlamak istiyorum dedi...

maldonadonun özellikle kendi defansına verdiği öldürücü arapaslar onun en büyük özelliği.....

FABREGAS'tan ŞOK SÖZLER

Maldonado'nun Arsenal'e transferi ile şok olan İspanyol yıldızın yakın çevresine:" Artık Maldonado geldi. Arsenal'de forma bulmam imkansız. Yedek beklemeyeceğim bir Avrupa takımına gitmek istiyorum. Bu yıl şampiyonlar liginde oynayacak Sivas Spor benimle ilgileniyor. Büyük bir ihtimalle oraya gideceğim." dediği belirtildi. Bülent Uygun'un onay vermesi durumunda Fabregas transferi gerçekleşecek. Şimdi gözler Bülent Uygun'da..

Arsenal yönetiminin kaptanlığa yeni transfer Maldonado'nun getirileceğini açıklamasından sonra Fabregas kulubüne bu yüzden kırgın olmadığını, verilen kararırın doğru olduğunu Maldonado gibi aynı zamanda Şili milli takımının kaptanlığını yapan bir tecrübe abidesinin takım kaptanlığı için en uygun isim olduğunu söyledi. Fabregas, Arsenal'den ayrılacağı yönündeki söylentiler hakkındaki bir soruya da "Ben Arsenal'de büyüdüm, Arsenal'i çok seviyorum ve her zaman seveceğim ancak kendi kariyerimi de düşünmem gerekli. Maldonado gibi istikrar kelimesinin tam karşılığı bir oyuncuyla forma mücadelesi vermeyeceğim kesin, bu yüzden de forma giyebileceğim bir kulube gitmek istiyorum. Umarım kariyerimin ilerleyen yıllarında Arsenal'le tekrar yolum kesişir." diyerek cevap verdi ve bir kaç kulüple görüşme halinde olduğunu, 2014 yılına kadar sözleşmeli olduğu Arsenal'in de kendisini satmaya hazır olduğunu belirtti.

Bülent Uygun Konuştu !

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun kumaş pantolon deri ceket ve güneş gözlükleri ile katıldığı basın toplantısında hayli ilgi çekti. Muhabirlerin iltifatlarına karşı '' Beni Sivas halkı yarattı '' cümlesini kuran Bülent Uygun sözlerine şöyle devam etti : '' Fabregas'ın menajerleri aracılığı ile kulübümüze yolladığı teklifi teknik ekip ve Mecnun Başkan ile görüştük. O mevkiide oynayan oyuncumuz İbrahim Dağaşan'ı Pirlo'nun yerine düşünen Milan'a satarsak Fabregas için yeşil ışık yakabiliriz. Fakat kesin birşey söyleyemem çünkü biliyorsunuz biz gönüllerin şampiyonuyuz. Hatta bu sezonu Beşiktaş 1. Sivasspor şampiyon tamamladı. Fabregas geleceği takımın büyüklüğünün farkındaysa ki Emirates Stadyumunun bozuk zemininde kendini harcamak istememesi üzerine 4 Eylül Stadı'nda top koşturabilir. ''

Bilgisayar oyunuyla evlendi!

Bilgisayar oyunu aşkını farklı bir boyuta taşıyan bir adam, sonunda sevdiği oyunla nikah kıydı.

Nene Anegasaki Nintendo DS'in Love Plus adlı oyunundan bir karakter. Oldukça sevimli, güzel bir sesi var ve artık evli!

Japonya'da bulunan Guam'da bir oyun meraklısı Nene'nin bu muhteşem özelliklerine dayanamayınca Nintendo DS'ini kiliseye götürerek Nene'yle evlenmeyi tercih etti. Çiftin balayı hakkında henüz bir planı yok ama 22 Kasım'da yapacakları bir resepsiyonla mutluluklarını yakın arkadaşları ve aileleriyle paylaşacaklar.

İnternet üzerinden de yayınlanacak olan ve medyanın da davetli olduğu bu resepsiyona kız tarafından nasıl bir katılım olacağını merakla bekliyoruz. Ancak elinde Nintendo DS'iyle Nene'nin başka kocaları da resepsiyonda belirirse, hoş olmayan olaylar yaşanabilir.
Yukardaki haber gerçek şaka gibi :ehue :ehue

Kaan Çağdur' Alıntı:
Bilgisayar oyunuyla evlendi!

Bilgisayar oyunu aşkını farklı bir boyuta taşıyan bir adam, sonunda sevdiği oyunla nikah kıydı.

Nene Anegasaki Nintendo DS'in Love Plus adlı oyunundan bir karakter. Oldukça sevimli, güzel bir sesi var ve artık evli!

Japonya'da bulunan Guam'da bir oyun meraklısı Nene'nin bu muhteşem özelliklerine dayanamayınca Nintendo DS'ini kiliseye götürerek Nene'yle evlenmeyi tercih etti. Çiftin balayı hakkında henüz bir planı yok ama 22 Kasım'da yapacakları bir resepsiyonla mutluluklarını yakın arkadaşları ve aileleriyle paylaşacaklar.

İnternet üzerinden de yayınlanacak olan ve medyanın da davetli olduğu bu resepsiyona kız tarafından nasıl bir katılım olacağını merakla bekliyoruz. Ancak elinde Nintendo DS'iyle Nene'nin başka kocaları da resepsiyonda belirirse, hoş olmayan olaylar yaşanabilir.
bu ne yahu harbiden şaka gibi haber 1 nisan değil dimi ? :ehue :ehue