Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

forumda sevmediğim insan azdır,genelde herkesi severim :) burak dahil :)

en sevdiklerime gelince pınar tuna, fırat uzun :)
adminleri çok çokk severimm..(ilk durak yağcılarrr :) )

beni sevmeyenler???

Burak Barut' Alıntı:
Beni sevmeyen kişiler kimler çok merak ediyorum ?

ilk bu siteye kayıt oldum:):)bi mesaj yazıyım dedim geçen sene yazdım bişiler bekledim cevap gelcek mi yazıma acaba diye heyecanlı heyecanlı Burak Baruttan cevap geldi olumsuz olumsuz doldurmuş bişiler:D
Sonra başka bi yerde bi daha yazdım başka bi topiçte Burak Barut yine bize sallamış:D:D:D Doğruya doğru acayip kıl oldum adama.Ne muhalefet adam dedim.1 ayım yaklaşık adama tav olmakla geçti:D Sonra fikirleri hep mantıklı geldi bana yeri geldi acayip güldürdü beni.Kanım ısındı valla:Duan forumda sevdğim kişilerden birisidir:D

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
[quote="Burak Barut":l3wr1b93]Beni sevmeyen kişiler kimler çok merak ediyorum ?

ilk bu siteye kayıt oldum:):)bi mesaj yazıyım dedim geçen sene yazdım bişiler bekledim cevap gelcek mi yazıma acaba diye heyecanlı heyecanlı Burak Baruttan cevap geldi olumsuz olumsuz doldurmuş bişiler:D
Sonra başka bi yerde bi daha yazdım başka bi topiçte Burak Barut yine bize sallamış:D:D:D Doğruya doğru acayip kıl oldum adama.Ne muhalefet adam dedim.1 ayım yaklaşık adama tav olmakla geçti:D Sonra fikirleri hep mantıklı geldi bana yeri geldi acayip güldürdü beni.Kanım ısındı valla:Duan forumda sevdğim kişilerden birisidir:D[/quote:l3wr1b93]
Burak Barut iyidir babacandır.Ama fazla inatçıdır : ) Tam bir Karadenizli : )
He nerden biliyorsun diyenler olur, 1 aylık msn tecrübelerime dayanaraktan : ) en önemlisi Sİvas-Bjk Uefa tartışması yüzünden kendimi engelletmekten... ehehehe

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Sonra başka bi yerde bi daha yazdım başka bi topiçte Burak Barut yine bize sallamış:D:D:D Doğruya doğru acayip kıl oldum adama.Ne muhalefet adam dedim.1 ayım yaklaşık adama tav olmakla geçti:D Sonra fikirleri hep mantıklı geldi bana yeri geldi acayip güldürdü beni.Kanım ısındı valla:Duan forumda sevdğim kişilerden birisidir:D

Kardeşim neydi onlar vallahi hatırlamadım : )
Nerede olumsuz doldurduk :p
Halbuki ben hayata pozitif bakan, çiçekleri seven yaşamayı seven, karşıyakayı değil göztepeyi seven birisiyim:p
Yunus Mehmet Yıldız umarım gelir =))

Burak Barut' Alıntı:

Ahaha birde o vardı.Yırtıcı forvet istiyoruduk.Cisse'ler, Oliveira'lar havada uçuşuyordu.Bendende Mehmet Yıldız çıkmıştı : ) Birde bu Mehmet yüzünden tartışmıştık : ) Bu Sivas ve Mehmet çok şey aldı götürdü benden..

Takıma gelmezse ayıp eder : )

Burak Barut' Alıntı:
Kardeşim neydi onlar vallahi hatırlamadım : )
Nerede olumsuz doldurduk :p
Halbuki ben hayata pozitif bakan, çiçekleri seven yaşamayı seven, karşıyakayı değil göztepeyi seven birisiyim:p
Gerçeklerle yüzleşmek istersen Semih´in ilk mesajlarına git, verdiğin cevaptan belli olur beyfendi : )