Forumun Kalitesi?

yahu ne alakası var tavır almak falan.. hem o zamanlar yoktunuz hem de diyorsunuz eskiyle şimdi arasında bir fark yok.. nasıl yapabiliyorsunuz ki bu karşılaştırmayı..? e sonuçta sırf buraya özel birşey de değil bu.. ekşi sıçtı, facebook öyle, twitter da ortamalı oldu vs.. keşke olmasaydı ama oluyor işte.. yani en basitinden, eskiden şemsettinli, buraklı, gökhanlı rezil kadronun oynadığı maçlardan sonra bile ne süper analizler dönerdi burada.. maçlardan döndükten sonra burada hemen online olup o süper analizleri beklerdim okumak için büyük hevesle.. şimdi ne var..? mağlubiyetlerden sonra x gitsin y kalsın, galibiyetlerden sonra allahına kurban a, sen gidersen çocuğumu keserim b falan.. bunalrdan öte geçmiyor hiçbirşey.. yeni üyelere kötü davranmakmış, yaşça ufaklara tavırmış falan geçiniz bunları.. hee illa karşılaştırma isterseniz; koch'un 12-13 yaşlarındaki mesajlarını hatırladım mesela şimdi, süperdi lan :D

Çoğu kişi,başka bir kişiye laf atmak,onu terslemek için dört gözle bekliyor.Yorum yaparken 185 kere kontrol etmek lazım.En iyisi çok yorum yapmamak.

Not:Yazım kişiye hitaben değildir.Genel olarak.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":2d75dpka]

Üstünü çizdiğim cümle bence bu forumun en temel sorunu.Eski-Yeni tartışması ve sahte üyelikler dışında bu forumda hiç bir kalite düşüklüğü yok.Sadece bize nazaran daha eski üyeler son 1-2 yıl içinde foruma katılmış üyelere tavır almasınlar yeter.
[/quote:2d75dpka]

Yunus kardeşim,bu iletinle forumun önemli sorunlarından birine parmak bastın:Fikir belirtmeden ileti alıntılama ve sadece "Evet katılıyorum." yazılıp bırakılan iletiler.

Lakin sen benim iletimi sadece alıntılayıp üstüne bir şey eklemeyerek olayı bambaşka bir boyuta taşıdın. :p

Yunus, eğer gerçekten bu düşünceme katılıyorsan benim iletimin üstüne ekleyecek bir düşüncen olmalı.Böyle alıntı yaparak sadece ileti kirliliği yapıyorsun Yunus.

Sahi,

Koch nerelerde ya? :p

Can'ın da söylediği gibi arşivden o zamanın konularına bakabilirsiniz. Şu da var, o dönemden çoğu insan siteyi takip etseler de, belki de maçlara gidemediklerinden, iş güçten ya da canları istememesinden o analizleri yapmaz oldular. Sonra da, şube sponsor buldu, izleyen çoğaldı, internet yaygınlaştı, eskisi gibi az üyeli (zaten şubeyi takip eden adam azdı) ağır basketbol yorumlarının olduğu yapı değişti. Şu da var, o zaman da Halil Üner'in coachinginin sinir sistemleri üzerinde bıraktığı tahribattan olsa gerek belki de şimdikinden bile sert tartışmalar dönüyordu; fakat basketbol üzerinden oluyordu bu.

Ne alakası var Erdal?
Yazdıklarına katılıyorum ki alıntılıyorum. Bu az ya da çok aynı düşüncede olduğumuzu gösterir.

Bazı zamanlar oluyor ki yazmamak en iyisi gibi..

Neyse düzeltelim.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Sarp, forumda yazanlar Türkçe'ye biraz daha özen göstermesi için cezaları biraz daha aktif tutsanız olmaz mı?

Cümleye büyük harfle başlamayı bile bilmeyen adamın burada yazmasına da gerek yok diye düşünüyorum.

Bu aralar gevşek kaldık o konuda galiba. Finaller, sınavlar ben forumu okur oldum sadece. Hep online göründüğüme bakmayın, laptop açık olduğundan ve arada baktığımdan öyle.

Bu tarz iletileri rapor edin. Eğer, üslubundan, yazdıklarından bir şekilde rahatsız olduğunuz kullanıcılar varsa, özelden mesaj atarak durumu açıklayın lütfen.

Yenilere karşı bir önyargı olması mümkün değil. Kaldı ki aramıza katılalı çok zaman geçmemesine rağmen yazılarını keyifle okuduğum birçok kişi var. Yalnız bir gerçeği gözardı etmemek gerekirse basketbol forumumuzda eskisi gibi buram buram basketbol kokmuyor iletiler.

Gerçi ney eskisi gibi ki? Eski yönetimleri (Canaydın öncesi) arıyoruz, eski tribünleri arıyoruz, forumun eski halini arıyoruz...

Emre, Onur bu sene sınava giriyor, kalan zamanı da karşı cinse ayırıyor. Karşı cins haricindekilerin -ben de dahil- yüzünü görmesi bayağı zor oluyor bu sıralarda. : )

Not: Erdem sanki iletisinin sonuna örneğin deyip noktalı virgülü koymuş...

Koch gelecek forumdaki dertler bitecek.
Onur Abisiyle, Burak abisi yakın markaja alacak kendilerini.
Değişmeyen tek şey değişimdir.
Bu forumda 5 yıldan beri varım.Bir çok kişiyi tanıdım ve her sene forumun kalite sorunu konuşulur.Yani değişen birşey yok.

Yanlız bir gerçek var ki, düşse düşmese de kalite, bırakamıyor insan. Okumasa da günlük bir kez giriyor... GSBasket GSBasket yani, oluşumun, bir toplululuğun parçası ediyor insanı.