Arkadaşlar tek maçla tabiki adamdan harikalar yaratmasını beklemiyorum. Ama 55 dakika 1 tane adam eksiltemedi, 1 tane etkili pas atamadı oturup saymadım ama çift haneliye yakın bir top kaybı yaptı, geriye yardım desen oda yok, ezip durdu topu. Kaliteli adamlar geldiği ilk maçta her zaman kendini belli etmiştir, kalitesini göstermiştir. Prekazi, Saunders, Hagi, Ilie, Ribery... Bugüne kadar bu hiç sapmadı. Adaptasyon filan hikaye. O tip sorunlar sonradan ortaya çıkar. Bkz. Lincoln
İlk maçlarda iyi oynayıp sonradan dökülenler olmuştur ama ilk maçlarda kendini gösteremeyip sonradan açılan birtane bile adam hatırlamıyorum.
Aklınıza gelen varsa bana; şu adam ilk geldiğinde iyi değildi, kendini gösterememişti, sonradan alışınca kendini gösterdi diye hatırlatırsınız.
Ki Amrabat 3 yıldır Türkiye'de ne uyumundan bahsediyoruz???
Bariz bir şekilde adam açık alan oyuncusu ve Kayseri'de bu alanları buluyordu. Ayrıyeten Kayseri'de toplar hep Amrabat'ta toplanıyordu. Galatasaray'da ne o kadar topla buluşabilecek ne de o alanları bulabilecek.
İddialı konuşmayı sevmem ama göreceksiniz Amrabat bizde iş yapmayacak. Maalesef ama evet alındığı paranın da altında ezilecek...
Umarım yanılırım...
İlk maçlarda iyi oynayıp sonradan dökülenler olmuştur ama ilk maçlarda kendini gösteremeyip sonradan açılan birtane bile adam hatırlamıyorum.
Aklınıza gelen varsa bana; şu adam ilk geldiğinde iyi değildi, kendini gösterememişti, sonradan alışınca kendini gösterdi diye hatırlatırsınız.
Ki Amrabat 3 yıldır Türkiye'de ne uyumundan bahsediyoruz???
Bariz bir şekilde adam açık alan oyuncusu ve Kayseri'de bu alanları buluyordu. Ayrıyeten Kayseri'de toplar hep Amrabat'ta toplanıyordu. Galatasaray'da ne o kadar topla buluşabilecek ne de o alanları bulabilecek.
İddialı konuşmayı sevmem ama göreceksiniz Amrabat bizde iş yapmayacak. Maalesef ama evet alındığı paranın da altında ezilecek...
Umarım yanılırım...