Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Ben dün itibariyle eşref beyin seçileceğini düşünmeye başladım liseci kanat dediğimiz kanat kesinlikle eşref beyi destekleyecektir ayrıca dursun beye tepki oyları eşref beyde toplanacak gibi dursun beyin oyu 1300 kemik oyu var metin beyin oyunu da düşünürsek 2000 civarı oy alabilir katılımla birlikte 2500 civari oyla eşref bey seçilir bence katılım geçen seçim gibi olur düşüncesindeyim

Yanlış hatırlamıyorsam spor salonu stadın çatısının kapatılmamasına karşılık yapılacak olan bir anlaşmaydı.
Adnan Öztürk yıllarca Arcelor Mittal'i Galatasaray'a sponsor yapacağım diye palavra sıktı. Çelik devi bir firma bir kulübe neden sponsor olsun diye sorduk cevap alamadık.
Basındaki gücünün nedenini de bilmiyorum. Reklam veren diyeceğim bu ülke de ilgili firmanın reklam verdiğini hatırlamıyorum.

Muhtemelen iki üç bedavacıya yemek ısmarlamıştır.

Adnan Öztürk yıllarca Arcelor Mittal'i Galatasaray'a sponsor yapacağım diye palavra sıktı. Çelik devi bir firma bir kulübe neden sponsor olsun diye sorduk cevap alamadık.
Basındaki gücünün nedenini de bilmiyorum. Reklam veren diyeceğim bu ülke de ilgili firmanın reklam verdiğini hatırlamıyorum.

Muhtemelen iki üç bedavacıya yemek ısmarlamıştır.
Abi birde Peter Kanyon vardı hem kendi aday olduğu dönemde hem de Aysal dönemi için getireceğim diyordu.

Adnan Öztürk, futbol direktörü olarak Altınordu'da teknik direktörlük yapmış olan Hüseyin Eroğlu ile anlaştı.

(@HalukYürekli)

Mancini, De Zerbi deyip Hüseyin Eroğlu ile anlaşmak. 😀 Popülist söylemler deyip rakiplerini eleştiren Eşref Hamamcıoğlu ne yapacak acaba 😅

Son düzenleme:
Hem yalanci hem vizyonsuz.Daha Esref Hamamcioglunun listesine girmeden 2 gun once ne birlesmesinden bahsediyorsunuz zaten Eylulde erken secim olacak diyen adam bu.Orta kulak iltihabi reis nam-i diger.

Adnan Öztürk: "Transferler için kaynağımız hazır. 11 Haziran seçim, seçimden sonraki Cuma gününe kadar tüm işlerin %90'ı biter!"

Adnan Öztürk: "Cenk Ergün'ün kendisine söyledim, Cenk Ergün ile çalışmayacağım! Bana sportif direktör lazım değil. Bana bir taş atıp beş kuş vuracak insan lazım."

Adnan Öztürk: "Transferler için kaynağımız hazır. 11 Haziran seçim, seçimden sonraki Cuma gününe kadar tüm işlerin %90'ı biter!"

Adnan Öztürk: "Cenk Ergün'ün kendisine söyledim, Cenk Ergün ile çalışmayacağım! Bana sportif direktör lazım değil. Bana bir taş atıp beş kuş vuracak insan lazım."
Bana 10 gun icerisinde butun transferlerimiz hazir diyen birini hatirlatti :)
Chelsea’nin Ceosu Peter Kenyon’u mu getirecekmis 2010daki gibi :)

Neyse ki herkes Dursun Özbek'in listesinden seçime girecek kadar vizyonlu değil. Geçen seçim de tüm vizyonu Burak Elmas sahiplenince diğer rakiplere kalmamıştı. Ali Koç'a her fırsatta yalı çocuğu deyip kasa kolaylığı yapamayacak olan aday olmasın masalı okuyan bu güruh oldukça fasit döngü devam eder. Taraftarın büyük bölümü 2-3 kelime ezberlemiş, tekrar ede ede onların da içini boşalttı.

Umarım hayırlısı olur. Kimse elini taşın altına sokmadı, medya gazıyla yine Dursun Özbek pazarlandı.

O zaman 2 ay sonra Erden Timur destegini cekince aglamayin da burada.Ali Koc’a yali cocugu diyen olusum olan Ultraslani da hayatim boyunca ciddiye almayan biri olarak su donemde kasa kolayligi yapan biri gelsin istiyorum hepsi bu.Burak Elmas’tan yuruyerek herhangi bir baskan adayinin desteklenmesini ayni ornekten ilerletmekte pek bir kolaycilik olmus gibi.
İki listeyi yan yana koyup Esref Hamamcioglunu destekleyen insan Galatasarayi degil onceki dusuncelerini veya soylediklerini yutmak istememeyi dusunen insandir benim gozumde.

Son düzenleme:
Abi onu yazanlarin hepsinin tek dayanagi Adnan Ozturk’un kizinin gecen hafta sosyal medya hesabindan paylastigi fotograf.Adnan Ozturk,Aysal ve İnan Kirac yemek yiyorlardi birlikte.Muhtemelen dogrudur tabi ama dayanaklari bu yani.

Genel olarak da Ünal Aysal ile Adnan Öztürk'un arası özelikle iyidir gibi bir olay var mı peki ?

Genel olarak da Ünal Aysal ile Adnan Öztürk'un arası özelikle iyidir gibi bir olay var mı peki ?
Unal Aysal 2011 yilinda ilk secildiginde o yonetimde Adnan Ozturk 2. baskandi.Ancak Aysal 2013 yazinda listesini yenilemek icin tekrar secim yaptiginda Adnan Ozturk listede herhangi bir gorevde yer almiyordu.Bu Ozturk’un kendi istegiyle mi olmustur yoksa Aysal mi boyle istemistir bilmiyorum.Belki sonradan barismislardir sonucta Galatasaray’da gormedigimiz seyler degil :)

Adnan Öztürk ve Ünal Aysal'a yıllardır başkanlığa aday olmaları için baskı yapılıyor ama hiç yanaşmadılar. Şimdi son dakikada Hamamcıoğlu'nun ekibine katıldıkları söyleniyor. Anlaşılan risk almak istemiyorlar. Kaybederlerse Hamamcıoğlu kaybetmiş olacak. Seçimi kazanıp başarılı olurlarsa, kendilerinin başarısı olacak.

İşte bu zihniyet beni rahatsız ediyor. Biz burada sıradan taraftarlar olarak kulüp için kafa patlatıyoruz ama 70'lik beyzadeler elini sıcak sudan soğuk suya sokmaya yanaşmıyor.