Galatasaray 3 - Yamamay 2

Perşembe önce 17.30'da erkek voleybol takımımız son 16'ya kalma mücadelesinde İsviçre takımı Volley Amriswil ile oynayacak. Teodor Salparov ve Bojan Janic'in sahada olması bekleniyor.Rakip genç oyunculardan kurulu hırslı bir takımmış fazla ümit vermemek gerek.Tecrübemizi ve ağırlığımızı koyup 3-0 almalıyız.

Erkek takımımızın maçından sonra 20.30'da geçen seneden beri dört gözle beklediğimiz içerde Yamamay Busto maçı var.Yenersek veya en az 2 set aldığımız taktirde tarihimizde ilk defa katıldığımız Cev Şampiyonlar Liginde grubu birinci tamamlayacağız.

Takımlarımızı yalnız bırakmamak için perşembe Burhan Felek'teyiz. Özellikle geçen hafta 2 Fener galibiyeti yaşatan bayan takımımızı bu zorlu mücadelede yanlarında olmalıyız.

Sesimiz salonlarda yükseliyor..

İki takımımıza da başarılar :)
 
Yarın eğer 3 puan alırsak garantiiliyoruz liderliği,bence garantilememiz sonraki lig maçları için daha iyi olacak
 
Fenerbahçe'yi 2 kere yenen kadın takımımızı ödüllendirmek gerekiyor, inşallah güzel bir taraftar topluluğu olur maçta.

Sano'nun gelişiyle harika bir kadromuz oluyor kağıt üstünde, kazanacağımızı tahmin ediyorum.
 
Bilen abiler bu grubu lider bitirirsek Eczacıbaşı'yla Vakıfbank üst turlarda çarpışır,bize de Şampiyonlar Ligi'nde zirve yolu açılır diyor.Burhan Felek'teki Fenerbahçe derbilerinin,Şampiyonlar Ligi kavramının tadına doyamayanlar için mükemmel fırsat.
 
Bırakın CL maçı anlamında önemini, FB galibiyetleri için bu takımı artık onore etmemiz lazım. Bu yüzden orada olmamız lazım. Bu arada centilmenliği elden bırakmamamız lazım. Zira Yamamay takımı idarecileri bizim takımımızı orada iyi ağırlamış :)))
 
Keşke İstanbulda yaşasaydım dediğim günlerden biri daha, keşke yıllık iznimi bu hafta için kullansaydım da Ekaterinburg ve Yamamay maçlarını salonda izleseydim :(
 

Üst