Galatasaray - Beşiktaş BAH (2-0) Yarı Finaldeyiz

Normal sezonu 3.bitiren Bayan Voleybol Takımımız; normal sezonu 6.sırada bitiren Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi ile play-off çeyrek final serisinde eşleşti.

Maç programı:

5 Nisan Cuma Saat 17.30 (Akatlar S.S)

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi - Galatasaray Daikin

8 Nisan Pazartesi Saat 14.30 (Burhan Felek S.S)

Galatasaray Daikin - Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi

9 Nisan Salı Saat 15.00 (Burhan Felek S.S) (GEREKİRSE)

Galatasaray Daikin - Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi

Oynanacak maçlarda 2 galibiyet alacak takım, yarı finale adını yazdıracak. Bu serinin galibi; Eczacıbaşı - İlkbank serisinin galibiyle yarı finalde karşılaşacak.

Geçen sene takımımızda yer alan; Natalia Hanikoğlu ve Funda Bilgi bu sezon Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi için ter döküyor. Ana Lazarevic, Tereza Rossi Matuszkova ve Gabriela Koeva yabancı oyuncuları. Normal sezonda oynanan maçlarda Akatlar'da oynanan maçı 3-0 kazanıp, Burhan Felek'te Lo Bianco ve Calderon'un kadro olmadığı maçı 3-2 kaybetmiştik.

Takımımıza bu seride başarılar.
 
İlk 2 sette skor takip edip kalan 2 seti izledim.İlk seti 19-16'dan dönüp kazanmak maçın kırılma noktasıydı herhalde.Zira Calderon yokken arka arkaya 3 set kazanmak zor olurdu,en azından böyle rahat bitiremezdik.İzleyebildiğim bölüm normal sezondaki deplasmanın kopyasıydı,manşette dönem dönem patlasak da Leo-Neriman-Gioli-Selime dörtlüsünün kalitesiyle;Sinem'in servisleriyle farkı hissettirdik.
Pazartesi tertemiz bitirelim,14:30'da salonda olabilen Galatasaraylılara kulüp bir şeyler düşünmeli. :)
 
2. set zorlansak da kazanmasını bildik. İnşallah pazartesi günü seriyi noktalayıp Eczacı maçına hazırlanmaya başlarız.
 
İlk iki set kötüydük,sonraki iki set iyiydik.Aslında bu maç tam da bizim sezon performansımızı yansıttı.Her maç aşağı yukarı böyle oluyoruz.Benimde anlamadığım bu işte,son iki set oynanan oyun neden maçın tamamına yayılmıyor.Yani o konsantrasyon sağlanamadan sezon geçti.Bu iniş çıkışlı oyunumuz da bizim hiçbir büyük maçı(eczacı,vakıf) kazanamamıza sebep oldu.Tabi fener maçı da büyük bir maç ama bu oyunumuz yetiyor işte o maçlara.İnşallah takım yarı final serisinde eczacıya karşı iyi konsantre olur da en azından finale çıkarız.Finalde ne olacağı belli olmaz umut işte...
 
Hiç inandırmadan bitirelim yarın.Saati düşününce Daikin çocukları okullarından çıkarıp getirebilir umarım. :)
 
Ben ve maçı anlatanlar da dahil herkes gevşeyince Beşiktaş üçüncü sete ortak oldu. 15-16 öndeler.

Ama ciddiyeti sağlayıp 3-0'la kazanacağımızı düşünüyorum.
 
26-24 Kazanıyoruz seti ve maçı 3-0 ile bitirdik. Calderon neredeyse oynamadı diyebilriz. Sahada 1 2 dakika kaldı en fazla.
 

Üst